Atentat Germania, Munster: Obiect suspect, găsit în mașina teroristului

ATENTAT GERMANIA
ATENTAT GERMANIA

 Poliţia a descoperit "un obiect suspect" în furgoneta individului care a intrat sâmbătă într-un grup de oameni în oraşul Münster, din vestul Germaniei, potrivit unui purtător de cuvânt al instituţiei, informează dpa. 

Poliţia a izolat zona pentru a continua ancheta, a adăugat oficialitatea germană. Potrivit dpa, nu este clar despre ce obiect este vorba şi nici dacă reprezintă vreun pericol. 

Pe de altă parte, Ministerul de Interne german a informat că cel puţin patru persoane şi-au pierdut viaţa după ce o furgonetă a intrat într-un grup de oameni strânşi pe o terasă dintr-un local central din Münster. În acest bilanţ este inclus şi şoferul vehiculului, care s-a sinucis în interiorul furgonetei, împuşcându-se. 

Radicalizarea, singura explicație 

Motivele incidentului rămân neclare şi sunt anchetate, notează dpa, care adaugă că circa 30 de oameni au fost răniţi în atacul din acest oraş, care are o populaţie de aproximativ 300.000 de locuitori. Münster este unul dintre cele mai importante centre universitare din Germania, cu circa 50.000 de studenţi, iar centrul oraşului este împânzit de baruri, restaurante şi instituţii culturale, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel