Atac cu cuţitul în primărie. Primarul, viceprimarul şi alţi angajaţi, răniţi

Primarul, viceprimarul şi alţi angajaţi ai primăriei din localitatea Certeze, judeţul Satu Mare, au fost atacaţi cu un cuţit chiar în sediul primăriei de către un cetăţean. 

“Am fost sesizați in jurul orei 14.00 despre faptul că un bărbat de 50 de ani din Certeze, ar fi agresat alți 3 bărbați, in timp ce se afla in Primăria din loc Certeze iar pe o a patra persoana ar fi ranit-o la mâna stângă cu un corp ascuțit. In acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Din datele de la această oră, leziunile suferite de cele 4 persoane sunt superficiale și nu le-a fost pusă viața în pericol”, se arată într-o informare transmisă de IPJ Satu Mare, conform PresaSM

Primarul comunei Certeze, Petru Ciocan, a precizat că îl știa pe agresor și că nu înțelege ce motive ar fi avut. Doar că s-a trezit cu agresorul năpustindu-se peste el în birou. Edilul șef spune că pe lângă el au mai fost agresate alte patru persoane, printre care viceprimarul Ioan Ciorbă, alte două persoane și un auditor al Curții de Conturi Satu Mare.

”A venit foarte nervos și la mine, doar de multe ori ne-am băut cafeaua împreună. Nu l-am înțeles ce a spus exact, ceva cu casa lui. A venit către mine, eu m-am apărat de el. Au fost rănite patru persoane, printre care viceprimarul, două persoane și auditorul de la Curtea de conturi, care este în control”, a precizat primarul Ciocan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel