Astrologul Daniela Simulescu: Cine e Lilith de care toată lumea se îngrozește

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Lilith / Luna neagră va sta în Berbec până pe 21 octombrie 2020.

„Lilith / Luna neagră a intrat în Berbec pe 27 ianuarie, unde va sta până pe 21 octombrie. Să ne aducem aminte cine este Lilith de care toată lumea se îngrozește.

Asta pentru că niște misogini au apucat să îi scrie povestea. În mitologie, Lilith a fost prima femeie a lui Adam, înaintea Evei, o femeie egală lui, adică independentă și autonomă. Se hrănea și se apăra singură. Și pentru că Adam nu a reușit să o supună, Universul (aka scriitorii misogini) i-a oferit-o pe Eva să își facă o familie, un rost cu ea, să se așeze la casa lui. Și astfel, Lilith și-a văzut de viață în continuare: adică să fie femeia amazoană și să caute alt bărbat. Dar Adam a rămas întotdeauna obsedat de ea.

În astrologie, Lilith este un punct dat de orbita lunii, opus unul alt punct, denumit Priap. Lilith reprezintă obsesia majoră, iar Priap este trauma de care fugim din tot sufletul.

Cu Lilith în Berbec, vom deveni agresivi, repeziți, vom dori să ne aruncăm cu capul înainte, să plecăm de unde nu ne convine, să fim cu adevărat independenți. Cu alte cuvinte, să nu ascultăm de nimeni. Și asta pentru că vrem să fugim de ce vrea Priapul în Balanță, adică de angajament. Greu cuvânt, nu-i așa?

Însă rolul tranzitului lui Lilith prin Berbec va fi să ne luăm un angajament față de noi în primul rând. Și mai complicat, nu-i așa?”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel