Astrologul Burculeț, previziuni pentru weekend. Ce să faci

Rodica Mitu / 13 dec 2018 / 21:16 Salveaza PDF Comentarii
Facebook / Ioan Burculeț
Facebook / Ioan Burculeț

Ioan Burculeț, astrolog, a făcut o serie de previziuni valabile pentru acest sfârșit de săptămână, mai exact 14-16 decembrie.

Iată previziunile lui Ioan Burculeț:

VINERI

 

Vineri, 14 Decembrie, o zi aproape perfectă din toate punctele de vedere. În orice direcție vom insistă suntem cei mai câștigați. Latura profesională va fi în armonie cu dorințele noastre de realizare și vom primi aprecieri de la serviciu. Faptul că putem demara parteneriate, contracte noi, indică că avem deja argumentele pe care le putem folosi în raporturile și latura profesională, dincolo de sectorul profesional în care activăm fiecare. Financiar va fi o zi a câștigurilor și ne putem folosi intuiția pentru tot ceea ce avem de operat că activitate de pe urmă căreia să vină beneficiile.trebui doar să avem în vedere contactele și raporturile cu asociații incontextul în care acestea există! O zi excelență și pentru a ne arată sentimentele față de partenerul nostru pentru că nuanțele creativității, emoțiile sunt constructive și ne aduc acea stare de echilibru, dinamică, entuziasm și iubire. Cei mai avantajați vor fi cuplurile care sunt la începutul unei relații. Starea de sănătate, emoțională și fizică se îmbină într-o armonie care induce de la sine autodeterminarea.

SÂMBĂTĂ

 

Sâmbătă, 15 Decembrie, ne va caracteriza logoreea și unele cuvinte sau fraze pot deranja în jurul nostru către orele prânzului când va trebui să fim atenți la tot ceea ce discutăm. Fie că suntem la serviciu sau mergem în vizită la cineva. Ieșim în societate sau avem simpozioane, trebuie să gândim de două ori înainte de a ne exprimă ideile sau viziunile față de alte persoane. Către seară putem să ne regăsim în cămin, acolo unde armonia deja există și ne putem exprimă liberi fără nici o problema pentru la vorbele vor fi tolerate în contextul în care exagerăm. O zi de weekend în care putem demara lucruri noi și ne putem mândri cu realizările noastre de pe întreg parcursul săptămânii pe care ne apropiem să o încheiem. Și totuși pentru acei dintre noi care ne dorim distracția, indiferent de locația aleasă sau prezența anturajului din jurul nostru, vor trebui evitate locurile problematice sau cu o încărcătură emoțională (energie) negativă. Vizita cuiva din a două parte a zilei nu ne va lua prin suprindere și chiar dacă am avea altceva în program, nu trebuie să apărem indignați că cineva ne poate strică planurile serii.

DUMINICĂ

 

În ultima zi din săptămâna, duminică, 16 Decembrie, trebuie să ne conservăm mult mai bine energia, potențialul emoțional și latura fizică. Unele accidentări ușoare și incidente mai puțîn plăcute ar putea să ne pună pe gânduri. Prezența Lunii în constelația Berbec va predispune la agitație și dinamică pe care dacă nu o focusam într-o direcție ne va aduce epuizarea. Încăpățânarea va trebui lăsată deoparte pentru că nu este nici timpul nici locul să ne manifestăm necivilizat. O zi în care putem cocheta cu lectura, ceiaul de la ora cinci în compania vecinilor sau a unor persoane deosebite sau putem să ne manifestăm dorința de a ieși la socializare. Importantă este mișcarea și fie că petrecem timpul în aer liber sau că ne focusam pe activități care au loc în interior, va trebui cultivată starea de liniște. O zi în care avem de învățat și putem face acest lucru în compania persoanelor deosebite pe care universul le va aduce în fața noastră sau noi vom avea intenția de a ne îndrepta atenția către aceștia".

 

VEZI ȘI: Zile libere 2019. Fără minivacanță la începutul ierniiTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28