Astrologul Burculeț, previziuni pentru 5 decembrie: Zi favorabilă

Rodica Mitu / 05 dec 2018 / 08:11 Salveaza PDF Comentarii
Facebook / Ioan Burculeț
Descriere foto: Facebook / Ioan Burculeț

Ioan Burculeț, astrolog, a făcut o serie de previziuni pentru ziua de 5 decembrie.

„Miercuri, 5 decembrie, o dinamică în aspecte, astfel încât forma de manifestare a tuturor acțiunilor noastre va fi în concordanță cu tot. Puterea adaptabilității este crescută și ne putem reconfigura ușor pe tot parcursul zilei. Avantajele vor fi conferite prin comunicare. Este ziua favorabilă din săptămână când putem urcă o treaptă în ierarhia socio-profesională. Astăzi este recomandat să participăm la examane, să ne facem cunoscute abilitățile prin intermediul CV-urilor și cu toate acestea, dinamica zilei ne va fi dată de latura intuitivă”, precizează astrologul Ioan Burculeț pe Facebook.

„Din a doua parte a zilei, părinții vor avea relații și raporturi bune cu copiii, ceea ce va aduce un surplus de echilibru în cămin. Va trebui să ne apropiem mai mult în raporturile și relațiile cu membrii familiei și vom fi interesați să soluționăm anumite aspecte din cămin stringente. Faptul că vom fi preocupați de toate acestea, ne determină să luăm legătura și cu rudele sau prietenii apropiați. Un areal în care nu ne vom plictisi cu siguranță și vom putea estompa emoțiile negative cu acest prilej.

Starea de sănătate va fi bună și Luna în descreștere poate genera avantaje în curele de detoxifiere, însă care nu vor trebui să fie extreme, indiferent de forma acestora”, potrivit astrologului.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24