Astrologul Burculeț, previziuni pentru 4 decembrie: Să le lăsăm deoparte

Rodica Mitu / 04 dec 2018 / 08:08 Salveaza PDF Comentarii
Facebook / Ioan Burculeț
Descriere foto: Facebook / Ioan Burculeț

Astrologul Ioan Burculeţ a făcut previziuni pentru ziua de marți, 4 decembrie.

„Marți, 4 decembrie, o zi guvernată de planeta Marte, va trebui să lăsăm deoparte supărările indiferent de natura lor. Intuiția o avem la îndemână și va trebui să ne ascultăm vocea interioară înainte de a trece la fapte. O zi în care popularitatea va fi în creștere și ne putem activa memoria sub toate formele ei. Vom reține mult mai ușor anumite aspecte care vor aduce constructivitatea în toate domeniile de activitate”, precizează astrologul Ioan Burculeț pe contul de Facebook.

„Este bine că se estompează starea emoțională negativă și atunci putem să ne concentrăm mult mai bine în sectorul profesional pe întreg parcursul zilei. Rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor și chiar dacă Luna este în descreștere, dorința și forma focusării va contribui la tot ce înseamnă realizare în cele din urmă. Trebuie să fim atenți la oportunitățile de peste zi și să încercăm să ne motivăm mult mai bine. Din a doua parte a zilei și către seară, familia, căminul va fi un loc unde practic ne vom reconfigura și vom lua decizii importante pentru redecorarea căminului său efectiv vom dezbate aspecte care au directă legătură cu spectrul și interesul imobiliar”, continuă astrologul.

„Financiar va fi o zi a realizărilor și asta datorită intuiției. Vom acționa în direcția dorită și nu ne va lua nimic prin suprindere. Câștigurile vor fi pe măsura acțiunilor noastre”, concluzionează Ioan Burculeț.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24