Astrologul Burculeț, previziuni pentru 4 decembrie: Să le lăsăm deoparte

Facebook / Ioan Burculeț
Facebook / Ioan Burculeț

Astrologul Ioan Burculeţ a făcut previziuni pentru ziua de marți, 4 decembrie.

„Marți, 4 decembrie, o zi guvernată de planeta Marte, va trebui să lăsăm deoparte supărările indiferent de natura lor. Intuiția o avem la îndemână și va trebui să ne ascultăm vocea interioară înainte de a trece la fapte. O zi în care popularitatea va fi în creștere și ne putem activa memoria sub toate formele ei. Vom reține mult mai ușor anumite aspecte care vor aduce constructivitatea în toate domeniile de activitate”, precizează astrologul Ioan Burculeț pe contul de Facebook.

„Este bine că se estompează starea emoțională negativă și atunci putem să ne concentrăm mult mai bine în sectorul profesional pe întreg parcursul zilei. Rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor și chiar dacă Luna este în descreștere, dorința și forma focusării va contribui la tot ce înseamnă realizare în cele din urmă. Trebuie să fim atenți la oportunitățile de peste zi și să încercăm să ne motivăm mult mai bine. Din a doua parte a zilei și către seară, familia, căminul va fi un loc unde practic ne vom reconfigura și vom lua decizii importante pentru redecorarea căminului său efectiv vom dezbate aspecte care au directă legătură cu spectrul și interesul imobiliar”, continuă astrologul.

„Financiar va fi o zi a realizărilor și asta datorită intuiției. Vom acționa în direcția dorită și nu ne va lua nimic prin suprindere. Câștigurile vor fi pe măsura acțiunilor noastre”, concluzionează Ioan Burculeț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel