Astrolog, previziuni: Nici România, din ianuarie, nu va rămâne ferită!

Ioan Burculeț
Ioan Burculeț

Ioan Burculeţ, devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale din 2014, a făcut o serie de previziuni, unele valabile pentru noaptea dintre ani.

„La București incident la metrou, tot mă duce gândul acolo, o să vedem ce și cum. Și în Argeș un incendiu mediu, bine că fără victime multe. Dacă ar fi să raportez totul la România, Timișoara îmi atrage atenția în mod deosebit. Cât privesc aspectele în lume, Rusia se va mai confrunta cu un incident și încep o nouă formă de proteste în alt loc din EU, mai puțin FR, GR, HU și UK unde ne-am obișnuit. Și cu toate acestea există un grad de protecție, însă imediat la trecerea între ani, planeta Marte își va face de cap și vor crește în amplitudine conflictele militare chiar. Nu mă miră că, în noapte dintre ani, să asistăm la o ocupație din partea unei puteri asupra alteia”, scrie Ioan Burculeț, vineri, pe contul de Facebook.

„Nici România, din ianuarie, nu va rămâne ferită, pentru că simbolistica și configurațiile pentru luna ianuarie 2019 sunt extreme! Dar până în luna ianuarie va trebui să savurăm sărbătorile și, da, se prea poate încă un cutremur resimțibil până la finele lui decembrie, istoria văd că se repetă similar cu anumite evenimente din 2016...!

O doamnă a muzicii românești îmi atrage atenția, dar mai este până la Crăciun! Însă toate aceste aspecte nu vor trebui să ne sperie”, conform astrologului.

VEZI ȘI: Zile libere 2019. Fără minivacanță la începutul iernii

VEZI ȘI: Horoscop decembrie. Previziuni pentru zodii. Apare o veche iubire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel