Astrolog: Nu vor mai plânge femeile, ci bărbații. Vin vremuri interesante. Pregătiți-vă!

Horoscop
Horoscop

În următorii ani, nu vor mai plânge femeile, ci bărbații, spune astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

„Tranzitul lui Uranus în Taur, până în 2026, va schimba total modul cum este văzută feminitatea la nivel global”, a spus Daniela Simulescu. Ulterior, a explicat că Taurul este semnul conservatorismului, al fertilității, al confortului și al feminității clasice. „Zodie de altfel guvernată de Venus, planeta corespondență Zeiței Afroditei. Dar Uranus (excentricul, androginul, rebelul, independentul) este ca un extraterestru care, când o ia la puricat pe Venus, nu dă doi bani pe "că așa trebuie să se comporte o fată", "că trebuie să fii mai manierată" etc. Ci îi va deschide orizonturile astfel încât să vadă total diferit lumea. Cu siguranță, lupta pentru egalitate de drepturi va cunoaște noi direcții, iar femeile își vor da seama că de ele depinde să primească ceea ce merită, nu de mila altora", a explicat Daniela Simulescu.

„În următorii ani, nu vor mai plânge ele că nu își găsesc "prințul de pe calul alb". Și apropo: sintagma "sufletul pereche" (altă invenție dăunătoare) va dispărea treptat. Ci vor plânge bărbații. De ce? Pentru că se vor aștepta să o găsească pe "frumoasa din pădurea adormită", "întruchiparea mămicii" sau "zâna cea bună". Și nu vor avea de unde. Secetă! Iar cei mai afectați vor fi băiețeii lu' mămica. Nu vor înțelege deloc de ce nu găsesc tiparul matern.

Doamnelor și domnișoarelor, vin vremuri interesante pentru noi. Domnilor, pregătiți-vă pentru că toate metodele de agățat știute nu vor mai funcționa deloc!", a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

VEZI ȘI: Zodia care face o schimbare bună, însă se întâmplă ceva. Astrolog: Să vă așteptați la asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel