Asia Express. Vedetele au dat de greu

Nouă perechi de vedete au luat startul în cursa Asia Express prin Sri Lanka și India.

Bianca Drăgușanu și sora ei, Ruby și iubitul ei, Adrian, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Jojo și Paul Ipate, Margherita și Iuliana Luciu, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, CRBL și Oase, Anca Sigartău și fiul ei, Teodor, Bogdan Boantă și Cocuța au intrat în cursa nebună, plină de adrenalină, pentru premiul de 30.000 de Euro.

Condiții grele

Sri Lanka este prima țară din Drumul Elefantului și, deși exotismul ei este fermecător, nu la fel au simțit și cei 18 concurenți. Temperaturi ridicate, umiditate foarte mare, aglomerație, condiții grele, lipsa de bani, cu toate astea s-au confruntat aceștia încă din prima zi. Deși toți au urmărit primul sezon și aveau deja anumite așteptări, știau în mare cu ce urmează să se confrunte, totul s-a schimbat în momentul în care au intrat în cursă.

"La televizor era foarte tare. Ne făcusem o idee despre cum va fi, dar e foooarte greu. E greu să găsești mașini, e greu să găsești cazare, e greu tare și cu vremea", au povestit Ruby și Adrian. "Eu cred că tot norocul meu o să rămână în emisiunea asta. E mult mai mult decât mă așteptam", povestește Adrian Teleșpan.

Pentru Jojo, Asia Express e o sursă de energie. "E foarte greu, dar vă spun sincer că sunt fericită. Probabil odată cu adrenalina vin și endorfinele, așa că am o stare super bună. E o aventură extraordinară", a declarat Jojo.

Misiuni dificile, adrenalină cât cuprinde, aventură 100%, asta îi așteaptă pe cei 18 concurenți în perioada următoare. Sri Lanka și India vor fi o adevărată provocare, pentru care vor fi nevoiți să își folosească toate resursele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel