Asia Express. Surpriză uriașă pentru concurenți. "Provocare fizică și psihică"

Asia Express. Ediție cu surprize marți seară, în Asia Express, pe Drumul Elefantului.

Asia Express. Vedetele au avut de îndeplinit o ultimă probă de foc pentru a obține imunitatea în prima etapă din India. Aceștia au fost serviți cu un preparat indian tradițional, extrem de picant, pe care l-au mâncat ca în familiile hinduse- cu mâna, de pe o frunză. "Nu mai puteam să respir. Oribil!", a spus Cocuța, care a cerut ajutorul medicului. Cu toate acestea, cuplul Bogdan Boantă-Cocuța a fost chiar cel care a reușit să ajungă primul la punctul de oprire și să adjudece cea de-a doua imunitate a etapei.

Asia Express. "N-am mai trăit așa emoții! Adrenalina a fost foarte mare", a spus Bogdan cu lacrimi în ochi, chiar înainte să se alăture echipei formate din Ana Morodan și Teleșpan la hotel.

Asia Express. Pentru restul vedetelor, emoțiile au continuat. În vreme ce Anca Sigartău, Teodor, Jojo și Paul Ipate s-au calificat automat în cursa pentru ultima șansă, din cauza faptului că au ajuns pe ultimele două locuri, iar CRBL și Oase au fost nominalizați de către colegii de cursă, însă, în cele din urmă, au fost salvați. O veste neașteptată din partea Ginei Pistol a schimbat situația clasamentului.

Vezi și: Andreea Bălan, stop cardio-respirator. Tatăl artistei: M-a sunat aseară să-mi spună că...

"Este un om care joacă după reguli"

Asia Express. Șerban Copoț s-a întors în competiție pentru o a doua șansă, alături de un nou coechipier, George Vintilă: "Este tot ceea ce pot să admir eu la un om în ceea ce privește viața în sine și felul de a o trăi. Este un om care joacă după reguli. Sunt foarte bucuros și sunt convins că vom face o echipă bună!", a spus Șerban.

Asia Express. "Întotdeauna am fost însetat de noi experiențe! Asia Express este o provocare fizică, dar și una psihică, ce te aruncă într-un mediu cu totul și cu totul nou în care ai parte de aventură și situații extreme. Este exact genul meu de competiție. În Șerban descopăr un super coechipier, un om dinamic, bine pregătit, un tată cool și cel mai important, un super om", a mărtursit George Vintilă.

Vezi și: Paște 2019. Săptămâna Albă, semnificație: Ce se dă de pomană în aceste zile

Asia Express. Șerban și George au intrat cu forțe proaspete în cursa celui mai dur reality show și au fost, astfel, a treia echipă ce au luptat aseară să rămână în competiție. După o zi istovitoare, Jojo, Paul Ipate, George Vintilă și Șerban Copoț au fost cele două echipe care s-au salvat de la eliminare și au câștigat dreptul de a continua aventura celui mai dur reality show. Pentru Anca și Teo, însă, elefantul roșu din cutia securizată a stabilit soarta lor în joc, aceștia fiind eliminați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel