ASIA EXPRESS eliminare. Joc imprevizibil

Asia Express, cel mai dur reality show, se dovedește a fi o provocare din ce în ce mai grea pentru echipele care au acceptat acest test. 

Primele probe din Drumul Dragonului, acest traseu fascinant care se dovedește a fi un test de anduranță pentru vedete, au inclus atât degustări bizare ale preparatelor asiatice, cât și demonstrații de gătit. Printre indicii pierdute, accidente înspăimântătoare într-un trafic haotic și sentimente de neputință, o primă echipă a fost aseară eliminată, cea formată din Cora și Marian Drăgulescu.

Concurenții au plecat în ordinea sosirii de la linia de start, la o distanță de două minute. Dacă Raluk și Ana au fost prima echipă care a primit indiciul următor, Vica și Daniela au fost nevoite să pornească la drum cu un ,,handicap"- un al treilea coechipier vietnamez, încărcat cu multe bagaje. Până la locul probei, care era la 150 de kilometri distanță, vedetele au făcut autostopul, căci fără bani într-o țară străină sunt nevoiți să apeleze mereu la bunăvoința localnicilor. Tam Boc Market, punctul care oferea următoarele indicații, a fost de negăsit pentru multe dintre echipe, căci steagul Asia Express era poziționat într-un loc extrem de aglomerat. Testul acestei locații îi provoca pe concurenți să găsească trei ingrediente specifice vietnameze ascunse printre tarabele unei piețe, ca mai apoi, încărcați cu o balanță specifică, o cobiliță plină cu ouă, să meargă la cumpărături pentru un al patrulea ingredient. Dexteritatea, rapiditatea, echilibrul au fost principalele atuuri necesare, iar în agitația market-ului vietnamez, unele echipe s-au descurcat mai bine ca celălalte: ,,Isterie de la un cap în celălalt în piața asta. Efectiv nu știam unde să mã mai duc", afirma Dorian. Dacă Vica și Daniela Crudu au găsit un sprijin în localnicul care le însoțea, mama lui Dorian, Luminița Popa, a făcut o greșeală care ar fi putut să îi coste locul în competiție: a uitat indiciul următor pe una dintre tarabe.

Joc imprevizibil

Dacă 6 dintre echipe porniseră deja spre al doilea punct de întâlnire, Luminița și Dorian s-au aflat pentru minute bune în impas, neștiind în ce direcție să o ia. Cu toate acestea, Ana Baniciu și Raluk le-au oferit detalii importante despre numele următorului punct de control, detalii ce păreau imposibil de reținut. Dar pentru că jocul este complet imprevizibil, familia Popa a ajuns pe locul doi și a reușit să se califice, alături de Lora și Ionuț Ghenu, într-o probă a amuletei. Miza era extrem de importantă, 1000 de Euro oferiți după terminarea emisiunii și un avantaj imens în următoarea probă- un cartonaș galben care le dădea posibilitatea să refuze o misiune. Provocarea a inclus un concurs culinar, în care cele două echipe au gătit carne de șarpe, nu înainte de a-și alege colegii care să jurizeze farfuria. Raluk și Ana Baniciu și frații Moroșanu au decis că ,,amorezii" au dat mai multă savoare preparatului bizar, chiar dacă Dorian s-a descurcat impecabil la bancul de lucru.

Probă grea

Lora și Ionuț Ghenu au plecat din nou primii, cu un avantaj imens, urmați de restul echipelor. Pe drum, vedetele au trebuit să facă o scurtă oprire pentru a mânca alimentul misterios ce se afla în coșurile pe care le cărau de la începutul zilei: jackfruit-ul. S-a dovedit a fi o provocare imensă, nu doar din cauza cantității, dar și din cauza gustului neobișnuit: ,,Are un gust foarte ciudat!", declara Vica. ,,Amorezii" au folosit cartonașul avantaj și au ajuns direct la următorul punct de control, fără să știe, de fapt, că următoarea probă era cea mai grea. În Hanoi, acolo unde îi aștepta și Gina Pistol, au mâncat balut- ou fertilizat, de gâscă sau găină, cu un embrion aproape dezvoltat în interior, fiert și consumat în coajă. Delicatesa vietnameză i-a făcut pe mulți dintre ei să fie pe punctul de a renunța, dar știind că ultimele două echipe care ar fi îndeplinit proba erau pasibile de eliminare, s-au ambiționat să treacă și acest test.

Eliminare

Frații Moroșanu și soții Drăgulescu au fost cei care au ajuns pe locurile șase și șapte la punctul de control, iar Ana și Raluk, ajunse primele, au decis soarta celor din urmă. Cora și Marian au părăsit competiția vizibil emoționați, dar recunoscători că au trăit o experiență autentică, de neuitat, pe teritoriul Asiatic.

[citeste si]  

Cu șase echipe rămase în competiție, aventura Asia Express continuă și săptămâna următoare pe Antena 1. Luni și marți, de la ora 20:00, vedetele se vor confrunta cu probe de foc, cu teste care îi vor pune la grea încercare, cu imprevizibilul unui maraton care a reușit să îi ducă de la agonie, la extaz în doar câteva momente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel