Asia Express continuă cu degustări exotice în Taiwan - gât de raţă şi oul centenar

Asia Express continuă cu noi provocări pentru concurenți. 

Duminică seara concurenţii din Asia Express au luat startul în etapa semifinală a competiţiei de la Antena 1. Pornite în căutarea de monede ce le pot asigura un loc în finală, cele 4 echipe au avut de cărat saci de sare şi de inventat business-uri care să le aducă instant un profit considerabil. Chef Bontea şi Răzvan Fodor s-au apucat de gătit, Alex Abagiu a oferit sesiuni de machiaj pe străzile din Taiwan, Speak şi Ştefania s-au apucat de comercializat dulciuri, iar Adda şi Cătălin s-au oferit să spele scuterele localnicilor.

Aventura pe Drumul Comorilor continua

Aventura pe Drumul Comorilor continua şi azi, imediat după Observator, cu noi misiuni ce vor pune la grea încercare stomacul concurenţilor. Dacă balutul le-a ridicat mari probleme în Filipine, nu ştiau că în Taiwan există oul centenar, sau oul de 100 de ani,  pe care vor trebui să îl consume în această seară. O specialitate chinezească, acesta se preparã prin conservarea ouălor de raţă, găină sau prepeliţă într-un amestec de argilă, cenuşă, sare, var nestins şi coji de orez. Pe lângă asta, vor avea de gustat şi gâturi de raţă, o altă mâncare foarte întâlnită în această ţară asiatică. Provocările nu se vor opri aici, pentru că Gina le va testa din nou abilităţile fizice, aducându-i pe un traseu greu de parcurs chiar şi atunci când te afli într-o plimbare. 

Cum şi dacă concurenţii vor face faţă acestor misiuni telespectatorii vor vedea în această seară, după Observator, la Antena 1.

VEZI ȘI: Asia Express a doborât RECORDUL de AUDIENȚĂ. Antena 1 a dat lovitura

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel