ASIA EXPRESS, ediție spectaculoasă. EL este invitatul SURPRIZĂ. Cine a câștigat amuleta

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Asia Express - Drumul Comorilor continuă în seara aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1, cu noi provocări pentru cele opt echipe rămase. 

Asia Express - Drumul Comorilor, 8 martie 2020 Nu ratați duminică seara, de la ora 20.00, un nou episod Asia Express, doar pe Antena 1!

Asia Express - Drumul Comorilor, 8 martie 2020 Ediția din această seară se anunță spectaculoasă și plină de surprize pentru cele opt echipe rămase în competiție. Reacția vedetelor la vederea invitatului surpriză este incredibilă. 

Irinel Columbeanu este invitatul surpriză din această ediție a competiției Asia Express și totodată, handicapul echipei Alex Abaiu și Radu Vlăduț. Venirea lui a stârnit râsul tuturor concurenților. La fel ca toți ceilalți, Irinel Colimbeanu a fost nevoit să respecte regulile jocului și să-i lase Ginei toți banii și telefonul. 

Ei bine, aceasta nu este singura provocare pentru echipe. Aceștia sunt nevoiți să mănânce un "Castravete de mare", delicatesă pentru acea zonă, lucru care le-a revoltat pe vedete. 

Jocul de amuletă s-a dat în această seară pentru echipele formate din frații Ristei, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania. După o luptă strânsă, Florin Ristei și fratele său au câștigat amuleta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel