Asia Express, 6 aprilie. Indiciul care le dă mari bătai de cap concurenților

Seara de luni va continua la Asia Express cu primele impresii ale vedetelor după prima noapte de cazare petrecută în Taiwan. 

Alte misiuni le vor scoate în cale concurenților o țară aparte, iar barierele lingvistice, dar și autostopul le vor pune mari probleme.

Într-una dintre probele din această seară, echipele trebuie să caute într-o pagodă imagini cu niște personaje mitologice după ce un judecător le va dezvălui numele lor în chineză: "Mi se pare că toți arată la fel! Căutam ceva, sau pe cineva, nu știam exact ce căutăm. Și mai era și într-o limbă pe care nu o știam. Eram lipsiți de orice speranță, am zis că nu mai plecăm de aici!".

Indiciul fonetic le va da mari bătai de cap vedetelor, iar încercarea de a comunica cu localnicii va fi o altă misiune imposibilă, căci concurenții nu vor ști dacă sunt refuzați sau pur și simplu neînțeleși.

Tot în această seară, telespectatorii Antena 1 pot afla care este prima echipă ajunsă la Gina Pistol. Pentru că în această etapă a concursului nu mai există imunitate mare, primul cuplu clasat se va bucura de un mare avantaj în cursă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel