Asasinat ambasador rus. Vecinii criminalului contrazic varianta serviciilor turce

Vecinii lui Mevlut Altintas, criminalul ambasadorului rus de la Ankara, spun despre tânărul de 22 de ani că l-ar descrie mai degrabă ca o persoană foarte retrasă, decât un jihadist convins și furios, așa cum a fost ''identificat" de autoritățile turce. 

Vecinii povestesc despre Altintas că a fost respins de două ori la admiterea la universitate, până să se hotărască să se dedice poliției. 

Atât pentru familie, cât și pentru cunoscuți, întâmplarea de la Ankara, în urma căreia, atât atacatorul cât și ambasadorul rus a fost ucis, totul pare încă greu de crezut. 

"Mereu le-am admirat copilul. Când poliția a sosit la ușă, cu toții am crezut că Altintas a fost omorât la datorie și că polițiștii au venit să le dea părinților teribila veste. Mama sa a fost devastată când a fost informată despre ce a făcut copilul ei," a povestit un vecin pentru Reuters. 

Altintas, autorul asasinatului, avea doar 22 de ani. Puțini din orașul Soke, localitatea natală a teroristului, au recunoscut figura din spatele costumului negru. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel