Aşa prăjeşti corect peştele şi legumele. Cele mai bune trucuri

Ana Vasilescu / 10 dec 2019 / 22:16 Salveaza PDF Comentarii

Există trei trucuri pe care gospodinele trebuie să le cunoască atunci când prăjesc peşte sau legume. 

Încercaţi să folosiţi întotdeauna ulei curat. Uleiul refolosit se degradează şi poate fi chiar toxic. De aceea este recomandat să-l schimbi frecvent. Încercaţi să nu-l folosiţi mai mult de cinci sau şase ori pe zi.  

Evitați amestecurile de arome. Pentru ca preparatul dumneavoastră să aibă gustul pe care îl doriţi, fiți foarte atenți la uleiul pe care îl refolosiţi. Cel care a fost folosit pentru a prăji peștele este cel care păstrează aroma. Uleiul în care sunt prăjiți cartofii îl puteţi reutiliza cu succes.  

Filtrați uleiul. Acest lucră împiedică impurităţile şi resturile alimentare să ajungă în uleiul pe care intenţionaţi să-l reutilizaţi.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25