Aşa faci cele mai bune chifteluţe de post. Reţeta gospodinelor pricepute

Ana Vasilescu / 05 dec 2019 / 14:09 Salveaza PDF Comentarii

Chifteluţele de post sunt foarte uşor de preparat şi sunt delicioase. Orice gospodină trebuie să le încerce. 

Ingrediente

 

300 de grame de ciuperci

2-3 căţei de usturoi

2 roşii

2 cartofi fierţi

O legătură de mărat

Sare

Piper

Făină

O cană cu ulei

Citeşte şi Sarmale de post. Reţetă simplă

 

Mod de preparare

 

Ciupercile se spală şi se toacă mărunt. Le amestecaţi cu cei doi cartofi fierţi, usturoiul zdrobit, mărarul tocat mărunt şi cu cele două roşii tocate. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se amestecă bine toate ingredientele. 

Formaţi chifteluţele, le daţi prin făină şi le prăjiţi în ulei. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26