Arsene, reacție ACIDĂ: "Ne-au CIURUIT! Țara se scufundă, viitorul e negru! Nu vă mustră conștiința? Veți plăti, nemernicilor"

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Ionel Arsene a scris un mesaj acid pe rețelele de socializare, la adresa PNL. 

"Ne-au ciuruit! Românii, carne de tun pentru liberali!

Numai Dumnezeu ne mai salvează! Și votul fiecăruia dintre noi, care pe 6 decembrie trebuie să votăm împotriva incompetenților și ticăloșilor care ne conduc acum! România este în bătaia vântului și bătaia de joc a peneliștilor! Dovada: 30 de miliarde de euro „topiți“ și împărțiți între ei, căci nu se vede că ar fi făcut ceva pentru țară cu banii luați de la străini, la dobânzi care ne fac de râs în toată lumea! Adevărul iese la iveală precum untdelemnul la suprafața apei. Concluziile Raportului Camerei Auditorilor Financiari din România îmi dau fiori reci", a scris Ionel Arsene pe pagina de Facebook.

"Țara se scufundă, iar viitorul e negru! Nu vă mustră conștiința?"

"Țara se scufundă, iar viitorul e negru! Copiii noștri vor înota în ceața atrasă de liberali peste România! Doar un an le-a trebuit peneliștilor ca să împrumute mai mult decât au luat toți conducătorii țării, de la Ceaușescu și până anul trecut! Voi, Orban și gașca ta, în care se găsesc și marionetele Cozmanciuc, Țapu, voi cum dormiți noaptea? Nu aveți coșmaruri despre cum ați făcut flenduri 30 de miliarde de euro?

Nu vă mustră conștiința că îi obligați pe români, pe copiii lor, să vă plătească datoriile? Sunteți niște incompetenți și hoți, dovadă fiind faptul că marele finanțist Cîțu și ai lui se tem, refuză să se prezinte în Parlament și să dea socoteală! Sunteți niște lepre mânjite de hoție și veți răspunde pentru durerea suferinzilor de COVID! Aveți pe conștiință toți morții netratați de cancer, de diabet, de boli cardiovasculare, oameni pentru care ați închis spitalele, pe care i-ați ignorat și lăsat să moară ca niște câini abandonați pe marginea șanțurilor! Istoria vă va judeca! Ceaușescu a construit o țară cu 11 miliarde de dolari, iar voi, cu 30, nu ați făcut nimic pentru români, pentru protejarea lor, pentru a le face viața mai bună! Le-ați îngrădit dreptul la sănătate, la educație, la un trai decent", a completat. 

"Pe 6 decembrie, veți plăti, nemernicilor și ticăloșilor, pentru toate mizeriile voastre!"

"Ați întors România în negura timpurilor, când era vândută străinilor! De ce vi-s mai dragi străinii decât părinții, frații, copiii voștri? De ce le țineți partea celor care ne văd doar piață de desfacere, care ne dau produse de calitate îndoielnică? Ce aranjamente aveți cu ei?Ați pregătit deja documentele pentru împrumuturi de încă 12 miliarde de euro, până pe 6 decembrie! Chiar nu vă e rușine? V-a luat Dumnezeu mințile? Aștept să veniți în fața românilor și să vorbiți despre stadiul documentelor pregătite să fie declanșate, activate, în ianuarie 2021 cu FMI și băncile internaționale. Veți da socoteală! Românii au înghițit destul!

Pe 6 decembrie, veți plăti, nemernicilor și ticăloșilor, pentru toate mizeriile voastre! Opriți-vă din distrus țara! Opriți-vă din furat! Sau vă e greu, că v-ați obișnuit cu asta, de un an de când sunteți la guvernare!?Adevărul va ieși la lumină!", a încheiat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel