Mihail Neamţu și Iulian Crăciun vor locul lui Voiculescu la Senat

neamtu1
neamtu1

Demisia senatorului Dan Voiculescu din Parlament, anunțată astăzi, pare a nu-i fi luat prin surprindere pe cei aflați în opoziție. Alegerile parţiale care vor fi organizate în colegiul senatorial 8 din Bucureşti i-ar putea aduce aduce în poziții de contracandidați pe doi dintre membrii defunctului ARD: preşedintele Noua Republică, Mihail Neamțu și contracandidatul lui Dan Voiculescu la scrutinul legislativ din 9 decembrie, Iulian Crăciun,  membru al Partidului Forța Civică.

Liderul NR, Mihail Neamţu, a anunţat, luni pe Facebook, că doreşte să candideze ca independent la alegerile parţiale care vor fi organizate în colegiul senatorial 8 din Bucureşti, în urma demisiei lui Dan Voiculescu.

"Bucureştenii au nevoie de o reprezentare decentă: nu foşti informatori, nu spoliatori, nu propagandişti bolşevici. Intenţionez să candidez ca independent, susţinut de Noua Republică, în colegiul senatorial numărul 8 din Bucureşti. Sper ca data alegerilor să fie anunţată cât mai repede", a scris Neamţu pe Facebook.

Tot luni, liderul FC, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat  că formaţiunea pe care o conduce îl va susţine pe Iulian Crăciun la alegerile parţiale din colegiul acestuia.

"Sperăm ca el (Iulian Crăciun - n.r.) să poată fi asumat şi de celelalte forţe din dreapta", a mai spus Ungureanu, citează Mediafax.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel