Arșinel a luat măsuri după ce hoții i-au spart casa

alexandru_arsinel
alexandru_arsinel

Alexandru Arșinel a luat măsuri care să oprească infractorii, după ce casa, pe care o deține la 2 Mai, a fost spartă de două ori.

Alexandru Arșinel se bucură că a scăpat de grija spărgătorilor care îi vizitau casa pe care o deține în 2 Mai. Actorul a considerat că montarea unor camere de supraveghere nu este cea mai bună soluție și a decis să apeleze la o firmă de securitate care să aibă grijă de locuința de vacanță. "Am o echipă de securitate și care se achită foarte bine. Nu au mai fost evenimente acolo. Nu este vorba doar de camere, este o echipă de securitate care stă la câțiva metri cu mașina și care în general, în 2 Mai, asigură o oarecare pază și care are contract și cu primăria. Sunt liniștit", a declarat actorul.

Nu mai are voie să meargă la mare

Deși deține casă la malul mării, Alexandru Arșinel susține că nu prea mai merge acolo pentru cu nu are voie să stea la soare."Pentru noi e mai greu la mare că nu prea avem voie, dar merg copiii. Am fost anul trecut pentru că am avut un consult medical la Constanța și am fost să văd și casa și am fotografiat-o", a declarat actorul la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel