Apple ar putea plăti până la 349 de dolari clienților de iPhone 7

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Apple ar putea datora până la 349 de dolari fiecărui client de iPhone 7, în urma unui proces colectiv care vizează problemele de performanță ale acestor dispozitive.

Procesul a fost inițiat de utilizatorii nemulțumiți de performanțele scăzute ale telefoanelor lor, despre care se spune că ar fi fost afectate de actualizările software deliberate ale Apple pentru a gestiona problemele bateriei, scrie New York Times.

Detalii Despre Proces

Procesul, care a fost lansat în 2018, susține că Apple a încetinit intenționat performanța modelelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus prin actualizări de software, fără a informa utilizatorii despre motivul real din spatele acestor schimbări. Compania a recunoscut ulterior că a implementat aceste măsuri pentru a preveni opririle neașteptate cauzate de bateriile uzate, însă utilizatorii au considerat că ar fi trebuit să fie informați în prealabil.

Cine Este Eligibil pentru Compensație

Consumatorii care au deținut un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus între 16 septembrie 2016 și 3 ianuarie 2023 și au depus o plângere la Apple cu privire la problemele de performanță sunt eligibili pentru această compensație. Termenul limită pentru înregistrarea unei cereri de despăgubire este aproape, iar cei interesați trebuie să acționeze rapid pentru a se asigura că nu ratează această oportunitate.

Reacția Publicului și Impactul Asupra Apple

Această situație a generat numeroase reacții din partea consumatorilor și a avut un impact semnificativ asupra imaginii publice a Apple. În timp ce compania a susținut că măsurile au fost luate pentru a proteja dispozitivele și a prelungi durata de viață a bateriilor, utilizatorii au simțit că au fost induși în eroare și că performanța telefoanelor lor a fost redusă în mod nejustificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel