Părintele Vasile Antonie Tămaș, apel către vedetele Survivor: Avem câteva sute de bătrâni la care trebuie să le ducem lemne și mâncare!

Părintele Vasile Antonie Tămaș, apel către vedetele Survivor: Avem câteva sute de bătrâni la care trebuie să le ducem lemne și mâncare! / Foto: Facebook PRO TV
Părintele Vasile Antonie Tămaș, apel către vedetele Survivor: Avem câteva sute de bătrâni la care trebuie să le ducem lemne și mâncare! / Foto: Facebook PRO TV

Părintele Vasile Antonie Tămaș, din județul Covasna, cunoscut pentru numeroasele sale campanii de ajutorare a oamenilor nevoiași, a lansat un apel către vedetele de la emisiunea Survivor România.

'Apel către vedete

Fac un apel către vedetele de la emisiunea Survivor România: În loc să vă jucați ca și copiii la televizor, mai bine veniți la noi în Inima României. Avem câteva sute de bătrâni la care trebuie să le ducem lemne și mâncare.

Puteți crăpa lemne, le puteți așeza, puteți mătura zăpada, puteți face ceva util pentru țară, cu adevărat! Puteți face aceste lucruri îmbrăcați în Burberry și tatuați. Cică tatuajele cresc puterea cu care loviți lemnele cu toporul, așa se zice din bătrâni. Vă facem și o plajă, avem în zonă balastiere cu nisip.

P.S. Noi asigurăm machiajul. Bătrânii mai au probleme cu inima!', a scris părintele Vasile Antonie Tămaș, pe pagina sa de Facebook.

Survivor România 2022

Survivor România a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 - 2021) la Kanal D. După doi ani, PRO TV a preluat formatul, iar sezonul trei, Survivor România 2022, este difuzat începând din 16 ianuarie 2022.

Sezonul curent este prezentat de Daniel Pavel, iar marele premiu al concursului este în valoare de 100.000 de Euro. 

Andreea Tonciu și CRBL sunt doar două dintre vedetele care fac parte din echipa Faimoșilor de anul acesta. Și chiar dacă emisiunea nu a început de mult timp, scandalurile și replicile dure au început deja că existe între concurenți. 

Andreea Tonciu, gafă uriașă. Cum s-a făcut de râs la TV

Andreea Tonciu a fost protagonista unei scene penibile atunci când nu a știut cum să scrie corect numele colegului ei de echipă, CRBL.

Vedeta a trebuit să scrie numele partenerului ei de echipă, artistul CRBL, însă această sarcină s-a dovedit ceva mai grea decât s-ar fi așteptat.

Momentul în care Andreea Tonciu scrie cu markerul numele colegului ei de echipă pe o bucată de carton a devenit viral pe rețelele de socializare și mai ales pe TikTok, iar reacția lui CRBL a făcut scena de-a dreptul savuroasă pentru telespectatori.

Astfel, Andreea Tonciu a scris numele exact cum se aude, adică: "CRBEL". Vezi știrea aici!

Citește și: Survivor, 25 ianuarie 2022, ELIMINARE. Zmărăndescu: Mi-e rușine de mine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel