Un preot din Vâlcele, mărturisiri cutremurătoare: Sunt slăbit şi fericit

Un preot ortodox din localitatea covăsneană Vâlcele susţine că a salvat vieţile a 20 de copii nenăscuţi datorită campaniei 'Un român pentru România', iniţiată în urmă cu aproape o lună şi jumătate.

Preotul Vasile Antonie Tămaş a făcut publice datele privind această campanie, dar şi proiectele sale viitoare, printre care construirea 'unui aşezământ pentru pruncii abandonaţi', pe pagina sa de socializare.

'Astăzi, spre slava lui Dumnezeu, un prunc din Constanţa a fost salvat de la avort. M-am întâlnit cu tânăra Ana, însărcinată în 5 săptămâni şi, prin campania de suflet 'Un român pentru România', am ajutat-o financiar şi moral. Viitoarele controale ginecologice le voi achita personal, iar un susţinător al campaniei din oraş îi va asigura tinerei hrană pe toată perioada sarcinii şi după aceea. Voi păstra legătura cu ea, neîntreruptă. Lupta continuă! A fost salvat pruncul cu numărul 20, în doar 7 săptămâni', scrie preotul Vasile Antonie Tămaş, pe pagina sa de socializare.

Tot aici a postat şi povestea unei tinere din Braşov care a renunţat la avort.

'Telefonul a sunat de 10 ori în 5 minute. Nu am putut răspunde imediat, fiind în biserica mea din curte (...) Am răspuns şi am auzit o voce stinsă care mi-a spus că acesta era ultimul apel. Au curs lacrimi din ambele părţi, o jumătate de oră. Alexandra din Braşov (cartier Tractorul) era decisă să meargă luni la clinică. Voia să avorteze. Nu o va mai face (...) Sunt slăbit şi fericit. Nu vrea nimic, nici ajutor, nici compasiune. Vrea numai un duhovnic şi sănătate pentru prunc', scrie preotul. Într-un videoclip care a avut peste 100.000 de vizualizări, părintele Tămaş le cere mamelor să nu-şi abandoneze pruncii, ci să le dea naştere şi apoi să-i aducă la el, pentru a-i creşte.

[citeste si]

'Nu-i abandona, nu-i avorta, îi primesc eu', spune părintele Tămaş. El spune că vrea construiască 'un aşezământ pentru pruncii abandonaţi' pe un teren de aproape două hectare ce aparţine parohiei pe care o păstoreşte împreună cu tatăl său, părintele Ioan, teren aflat în vecinătatea DN 13 E, ce leagă staţiunea Vâlcele de municipiul Sfântu Gheorghe, în care copiii vor fi crescuţi şi educaţi în spirit 'tradiţionalist' şi 'patriotic'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel