Apare prima HIPER-LIMUZINĂ din lume - VIDEO

O gardă la sol mare și protecțiile din plastic care apar pe aripi o fac să semene mai degrabă cu un SUV decât cu o limuzină.

O combinație bizară între SUV și limuzină de lux, Aznom Palladium va intra în curând în producția de serie. Modelul dezvoltat de Aznom Automotive și Camal Studio, cu sediul în Italia, la Torino, va fi dezvăluit la sfârșitul acestei luni la Milano, într-o ceremonie care va avea loc în cadrul unui show aviatic.

Modelul are nume inspirat de Andrea Palladio, un arhitect care a trăit în anii 1500 în Republica Venețiană. Italienii susțin că Palladium și-a găsit inspirație și în limuzinele spectaculoase folosite de șefii de stat și în opulența automobilelor de lux din anii ’30, cu proporții impresionante și capacitatea de a rula pe drumuri neasfaltate.

Hiper-limuzina italienilor măsoară 6 metri în lungime și aproape 2 metri în înălțime. Partea frontală este individualizată de o grilă cu lamele verticale, flancată de faruri înguste. La capătul opus apar stopuri unite de o bandă luminoasă, un difuzor proeminent și evăcuări dreptunghiulare, scrie promotor.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel