Antreprenor HoReCa ieșit la protest: „Erau mulți oameni pe care i-am văzut la ieșirile #Rezist”. Pierderi uriașe în pandemie

Facebook - Ionuț Stoian
Facebook - Ionuț Stoian

Un antreprenor din Galați care a participat la protestele din noaptea de 28 spre 29 martie explică pentru ce a ieșit în stradă.

Un antreprenor din Galați explică de ce a ieșit în stradă, la protestul din noaptea de 28 spre 29 martie. Acesta îi contrazice pe cei care cred că la protest au participat „etnici, LoverBoys și alți pierde vară”, spunând că mulți dintre protestatari au ieșit și la mitingurile #Rezist. 

„Pentru cei ce mă întrebați în privat de ce am ieșit la protest, că ați văzut voi că erau mulți etnici, LoverBoys și alți pierde vară. Vă zic eu că erau si mulți oameni pe care i-am văzut la ieșirile #Rezist. Fiecare protestează pt ceva în dreptul lui”, scrie Cosmin Socoliuc pe Facebook. 

„Eu protestez pentru mine și colegii mei din HoReCa. Eu protestez pentru că de 1 an de zile clubul este închis. Știți foarte bine câți m-ați solicitat să facem "ceva blat înăuntru" și v-am refuzat. Am respectat indicațiile specialiștilor. Eu protestez pentru că după 1 an de "stat închis" NU sunt lăsat să organizez evenimente EXCLUSIV pentru cei vaccinați. Astfel s-ar încuraja într-adevăr campania de vaccinare printre tineri”, explică antreprenorul. Înainte de pandemie acesta deținea 4 cafenele în zonele comerciale și studențești, dar și un club de noapte.

Tot acesta se mai arată nemulțumit de lipsa de fonduri pentru HoReCa și de lipsa de coerență a autorităților centrale.

„Eu protestez pentru că deși s-au promis ajutoare UE firmelor afectate de pandemie, pentru a nu-și restrânge activitatea, acestea nu au ajuns la beneficiari. Eu protestez pentru că nu mi se permite să circul liber după ora 20.00 deși sunt vaccinat”, a scris în încheiere. 

Pentru cei ce mă întrebați în privat de ce am ieșit la protest, că ați văzut voi că erau mulți etnici, LoverBoys și alți...

Posted by Socoliuc Cosmin on Sunday, 28 March 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel