EXCLUSIV  Antrenament cu Valentin Vasile, la DCNews

Valentin Vasile este antrenor personal de 20 de ani. A început din dorința de a avea un stil de viață sănătos și un corp armonios. După câțiva ani, și-a dat seama că poate ajuta și alți oameni cu experiența și cunoștințele sale. 

Valentin Vasile are studii de biomecanică corporală la Federația Română de Culturism și Fitness, Școala Națională de Antrenori și ANEFS. S-a specializat în nutriție sportivă și nutriție pentru pierderea în greutate. A urmat multe cursuri de specializare, fiind specializat în  cycling (Schwinn Cycling), body pump, antrenament funcțional (cursurile lui Matthew Griffin și ale Giovannei Ventura), khai-bo (profesor i-a fost chiar Troy Dureh, inventatorul conceptului), antrenamente metabolice (cursuri absolvite la Praga, sub îndrumarea lui Julio Papi și a Giovannei Ventura), aqua gym (cu Peter Ambjorn). Totodată, a absolvit cursurile academiei americane ISSA și a obținut, pe lângă calificarea în nutriție pentru pierderea în greutate, a obținut titlul de master trainer în bodybuilding și fitness la Școala Națională de Antrenori România. 

În 2010, a obținut titlul de antrenorul anului la World Class Health Academy România. În prezent, a conceput un program de remodelare corporală, Revvolution, care îmbină sportul și nutriția. 

Sâmbătă, de la ora 10:00, urmăriți pe DCNews.ro și pagina de Facebook DCNews, urmăriți sfaturile despre antrenament date de Valentin Vasile, dar și exercițiile pe care le recomandă. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel