Antonia- Vincenzo Castellano. Oana Roman: Am avut dreptate

Antonia și fostul său soț, Vincenzo Castellano se află într-un conflict continuu din cauza custodiei fiicei, la care nimeni nu vrea să renunțe. 

Antonia și fostul soț sunt încă în confliste continue, iar motivul este unul singur - fetița pe care o au împreună. Niciunul nu-și dorește să cedeze custodia copilului, iar lucrul acesta îi face pe cei doi să se judece în continuu. De curând, Alex Velea a reușit să-și treacă fiii pe numele lui, copii pe care îi are alături de Antonia, dar care nu puteau să-i poarte numele.

“A doua zi după emisiune, Antonia a postat o fotografie care confirma ce spusesem eu. Spuneam că suferă că nu are și cel de-al treilea copil lângă ea. A doua zi a publicat o fotografie cu cei doi băieți ai ei și spunea că poza este incompletă fiindcă nu era și fiica ei, Maya… Asta confirmă că am avut dreptate, Antonia confirmă. știu ce spun și spun prostii. M-aș bucura ca ea să obțină divorțul. Fostul soț, Vincenzo Castellano a dat un interviu și a pus capăt unor speculații. Îl felicit că a făcut acest lucru. S-a spus că Antonia l-a despărțit de Velea de soția lui, iar Vincenzo spune că atunci când ea a început relația cu Velea, ei erau despărțiți și că Antonia nu l-a înșelat și nici nu i-a stricat căsnicia lui Velea.  Vincenzo continuă să vorbească foarte frumos despre Antonia. Spune că a iubit-o foarte mult și că și acum ține la ea. Poate că ar fi cazul să îi acorde și divorțul“, a spus Oana Roman, conform click.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel