Antonescu, confruntare în direct cu Ponta: "Mi-e teamă că veți fi cel mai mare rău"

Foto: captură Realitatea Tv
Foto: captură Realitatea Tv

Premierul Victor Ponta a intrat în direct, luni seară, la Realitatea TV, în timpul unui interviu pe care îl acorda fostul co-președinte USL, Crin Antonescu. Prim-ministrul a precizat că a vrut doar să-l salute pe liberal, explicând că USL s-a rupt pentru că el și Antonescu s-au suspectat reciproc de înțelegeri cu Traian Băsescu.

"Noi ne-am despărțit după 3 ani de zile de proiect politic, el fiind absolut convins că sunt omul lui Băsescu și eu fiind convins că dl Antonescu s-a înțeles cu Băsescu. Sper că se va dovedi că amândoi am greșit", a declarat Ponta, într-o intervenție telefonică în ediția de luni a emisiunii "Jocuri de Putere".

Ponta a adăugat că, în opinia sa, Traian Băsescu rămâne cel mai mare rău care i s-a întâmplat României după 1989. 

"Ideea a fost să vă salut și sper că am rupt USL-ul dintr-o dezinformare", a afirmat liderul PSD.

Antonescu a început prin a-l înțepa pe Victor Ponta în legătură cu un subiect tensionat din fostul USL: nominalizarea jurnalistului Rareș Bogdan la șefia televiziunii publice, care a picat după un boicot al parlamentarilor PSD. Liberalul s-a referit la Rareș Bogdan ca la "fostul președinte al SRTV pe care era să-l punem noi și nu l-am mai pus".

Crin Antonescu a continuat prin a-i spune lui Ponta că "ați știut dintotdeauna că nu sunt înțeles cu Traian Băsescu", "mă bucur că o spuneți acum".

"Am exprimat temerea că dvs veți fi cel mai mare rău și nu Traian Băsescu (dacă Ponta va fi președinte - n.r), pentru că veți avea întreaga putere a lui Traian Băsescu", a lămurit Antonescu declarații făcute anterior intervenției lui Ponta.

"Deși aveți cel mai mare partid în spate, pe dl. Tăriceanu, pe dl. Chițoiu, uneori vă e dor de mine", i-a spus Antonescu lui Ponta.

"Îmi e dor de USL, recunosc", a răspuns Ponta, care l-a invitat pe Antonescu la discuții private înainte de o viitoare întâlnire televizată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel