Antonescu ar candida din nou la președinție

crin antonescu
crin antonescu

Președintele ”Sunt, oarecum, obligat s-o iau în calcul (candidatura la Preşedinţia ţării- n.r.) şi de situaţia din scena politică, acum, şi de o anumită, poate e mult spus, presiune, dar de un anumit îndemn public, dar chestiunea asta nu depăşeşte locul care i se cuvine, adică nu este o chestiune principală, nu este o chestiune prioritară", a afirmat liderul liberalilor, răspunzând unei întrebări a realizatorului emisiunii.

Crin Antonescu a menţionat că nu îşi face o obsesie din această idee, arătând că alegerile prezidenţiale vor avea loc abia în anul 2014. Liderul PNL a susţinut că, în momentul de faţă sunt alte probleme prioritare pe scena politică.

"Nu am o obsesie, nu am nici măcar o ambiţie legată de asta. (...) Alegerile prezidenţiale sunt în 2014 şi, cu toate că se vorbeşte mult despre ele, mai mult decât s-a vorbit vreodată cu patru ani înainte de soroc, nu trebuie să uităm - eu nu uit în niciun caz - că ele sunt departe, că alte probleme de natură politică inclusiv sunt mai presante", a spus Antonescu, citat de Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel