Antena live show, spectacol pe Terasa Teatrului Naţional din Bucureşti

Antena live show
Antena live show

Posturile Antena Group au făcut spectacol pe Terasa Teatrului Național din București.

Asearã, lansarea grilei de toamnă a posturilor Antena Group, la care au participat reprezentanţi ai Antena Group, vedete Antena Group şi oameni din industria de advertising, clienţi şi colaboratori, s-a transformat într-o adevărată petrecere, cu concerte live ale celor mai în vogă artiști ai momentului. Delia, Carla's Dreams, Connect-R, Alex Velea, Mirela Vaida şi Florin Ristei sunt cei care i-au ținut aproape pe invitați până după miezul nopții la kilometrul zero al distracţiei, pe Terasa Teatrului Naţional din Bucureşti.

Răzvan și Dani, gazdele evenimentului

Cea mai mare familie de vedete s-a alãturat distracţiei şi a dat culoare unui show desfãşurat la cel mai înalt nivel, ale cãrui gazde au fost matinalii Rãzvan şi Dani. Pe scena amenajatã special pe Terasa Teatrului Naţional din Bucureşti, Carla's Dreams au fost cei care au dat tonul distracţiei, cu un mini-recital de senzaţie din care nu a lipsit nici „Pânã la sânge", coloana sonorã a serialului „Fructul Oprit", în vreme ce chiar de lângã scenã, actorii din distribuţia serialului se bucurau de spectacol.

Atmosfera din Madagascar, acolo unde au loc filmãrile pentru cea mai nouã producţie a Antenei 1, „Ultimul Trib", a fost adusã la petrecere de Delia, printr-un mini-recital de zile mari, din care nu a lipsit piesa „Africana".

Imediat dupã, pe scenã a urcat Mihai Morar pentru prezentarea colecţiei de toamnã-iarnã a vedetelor de la Antena Stars, sub deviza „Toamna asta se poartã Stars!", moment la care au participat gazdele tuturor emisiunilor din grilã.

Seara a continuat cu recitaluri Alex Velea, Connect-R, Florin Ristei şi Mirela Vaida, dar şi un moment special Happy Channel, cãruia i s-au alãturat toate vedetele postului. Spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii, dar petrecerea a continuat pânã dupã miezul nopţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel