Antena 3: Personajul-surpriză care i-a denunțat pe liberali la DNA

În plină campanie electorală, procurorii DNA au ridicat, miercuri, documente de la Biroul Electoral Central şi de la birourile electorale din sectorele 1 şi 4. Procurorii anticorupție au ridicat dosarul de candidatură al candidatului PNL, Alexandru Nazare. Potrivit Antena 3, demersul DNA are loc ca urmare a unei plângeri făcute de fostul consilier al Monicăi Macovei, Mihai Polițeanu, fondator Inițiativa România.

 

În emisiunea 100 de minute de la Antena 3, Alessandra Stoicescu a arătat mesajul scris de Mihai Polițeanu pe pagina sa de socializare.

"Inițiativa România a depus pe 25 aprilie un denunț penal la DNA privind falsificarea de către partide și candidați a semnăturilor de pe listele de susținere depuse la birourile electorale din București. Pe 3 mai, IR a depus noi probe la dosar. Îi rog pe cei care au informații sau probe privind falsificarea semnăturilor pe listele de susținere ale oricărui partid să se ducă la DNA. Îi sfătuiesc pe tinerii din partide care au fost puși să falsifice semnături să facă același lucru. Nu merită să-și pună viitorul sub semnul întrebării pentru câteva sute de lei sau promisiunea unei slujbe în vreo primărie. Ieri am fost audiat ca parte vătămată la Poliția Sector 4 în legătură cu sesizarea depusă de noi", a scris acesta pe Facebook.

Citește și: PNL, mesaj pentru DNA, după ce a luat la verificări candidații liberali

Replica din PNL nu a întârziat să apară. Vicepreședintele partidului, Mihai Voicu, într-o postare pe Facebook, arată că liberalii doresc "respectarea legii de către toți competitorii electorali", precizând, de asemenea, că nu își vor retrage sprijinul în ceea ce-l privește pe Alexandru Nazare.

"Astăzi procurorii au început verificări cu privire la dosarele de candidatură ale unor candidați din București, de la mai multe partide. Este foarte bine, ne dorim respectarea legii de către toți competitorii electorali. Continuăm campania electorală și susținem în continuare pe Cătălin Predoiu, pe Alex Nazare și pe toți colegii liberali de la celelalte sectoare. Am totuși o observație. Contestația ONG ului care a dus la aceste verificări spune ca anumiți candidați nu aveau cum să strângă semnături. Că ar fi prea multe și timpul prea scurt. Asta e ca și cum aş contesta eu rezultatele de la cursa de 100 m de la Jocurile Olimpice spunând ca este imposibil sa se alerge această distanță în sub 10 secunde deoarece eu nu pot și asta e dovada supremă", a scris Mihai Voicu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel