Antena 3: Dan Voiculescu a fost obiectivul celor de la Palatul Cotroceni şi din palate ale justiţiei, pentru o condamnare de tip bolşevic

Astăzi, 8 august 2014, s-a consumat una dintre cele mai hidoase manifestări ale regimului de abuz şi represiune care încă sufocă România. 12 oameni, cu chip, nume, suflet, familie, au fost aruncaţi în închisoare în urma unui dosar şi a unui proces construite pe fals, pe temeiuri politice şi alimentate cu ură şi dorinţă oarbă de răzbunare, se arată într-un comunicat al Antena 3.

Noi, jurnaliştii postului de televiziune Antena3, cea mai puternică şi credibilă instituţie de presă din România, ne asumăm să facem aceste afirmaţii tranşante în legătură cu sentinţa pronunţată astăzi de doi judecători ai Curţii de Apel Bucureşti tocmai pentru că experienţa şi probitatea profesională ne dau competenţă în a spune că acest dosar, generic denumit "Telepatia", reprezintă cea mai gravă şi transparentă formă de dictat politic în justiţie.

Ţinta acestei operaţiuni de execuţie publică a 12 oameni a fost de la început şi până la capăt fondatorul trustului de presă care deţine în clipa de faţă poziţia numărul unu pe piaţa media din România. Profesorul Dan Voiculescu a fost obiectivul direct al celor care, de la Palatul Cotroceni şi din palate ale justiţiei, au plănuit şi executat această condamnare de tip bolşevic.

Citește și: Mircea Badea, prima reacție după condamnarea lui Dan Voiculescu

Ţinta finală a fost şi este împiedicarea jurnaliştilor trustului Intact, în special a echipei redacţionale a postului Antena3, să îşi continue anchetele jurnalistice, să furnizeze informaţii corecte şi opinii tăioase, să caute şi să prezinte milioanelor de telespectatori care ne privesc zilnic, ADEVĂRUL!, pentru că adevărurile rostite de noi zi de zi, clipă de clipă, sunt cele care au îndreptat nedreptăţi, au stopat abuzuri cumplite, au salvat vieţi. Adevărul în slujba căruia s-au pus jurnaliştii Antena3 şi ai trustului fondat de profesorul Dan Voiculescu este cel care a zguduit clasa politică ori de câte ori dezvăluirile noastre despre fapte scandaloase de corupţie ieşeau la iveală. Adevărul şi dorinţa de a respecta principii şi valori precum demnitatea şi curajul au fost de fiecare dată motivele pentru care am continuat să ne facem meseria în beneficiul milioanelor de oameni care ne-au investit cu încrederea lor, fără a ţine cont de ameninţările, presiunile, atacurile venite din exterior.

Citește și: Dan Voiculescu, sechestru pe sediul GRIVCO, terenul şi sediul Antena 3

Abuzul judiciar și politic pe care îl vedem astăzi îi are ca victime directe pe profesorul Mencinicopschi, pe doamna Vica, pe domnii Petre, Voiculescu, Sandu şi ceilalţi 7 oameni nevinovaţi. Acum câteva zile abuzul o lovea şi o smulgea din casă cu mascaţii pe doamna Maria de la Rădăuţi. Mâine, oricine din această ţară ar putea fi victimă a acestor manifestări scelerate ale unui regim care şi-a pierdut complet controlul. Tocmai pentru că nu vrem ca astfel de fapte cumplite să se repete la nesfârşit, noi rămânem să ducem până la capăt bătălia cu nedreptăţile, ticăloşia, derapajele dictatoriale, spre a-i apăra pe toţi cei fără de apărare. "Antena 3 e aici" nu e doar un slogan. Este şi rămâne chemarea pentru a-i aduna pe toţi cei care nu tolerează să fie călcaţi în picioare, să le fie ameninţată libertatea, să le fie băgat pumnul în gură. Antena 3 e aici pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare om onest şi demn.

Veniţi alături de noi şi vom putea învinge abuzul!
Jurnaliştii Antena3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel