Antena 1, lovitură pentru Pro TV

Cea de-a patra gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, câștigată de către Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu cu o excelentă transformare în Sarah Brightman şi Andrea Bocelli, a fost aseară lider de audiență pe toate segmentele de public.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane 1.849.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:36.

Așadar, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (19:59– 23:09), lider detaşat de audienţă, cu 8.1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21.1%, aproape dublu faţă de următorul clasat, Pro TV, care la nivelul aceluiaşi public şi în acelaşi interval obţinea doar 4.2 puncte de rating și 10.9 % cota de piață, potrivit unui comunicat remis de Antena 1 duminică. Şi la nivelul publicului din toată ţara, transforming show-ul de la Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de piaţă, cu o audiență medie de 8.5 puncte de rating și 20.7% cota de piață, urmată de Pro Tv cu doar 4.7 puncte de rating şi 11.4% cota de piaţă. În rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, telespectatorii au urmărit în aproape egală măsură programele oferite de Antena 1 şi Pro TV.  Antena 1 a fost ieri lider de piaţă şi la nivelul Prime-Time-ului, dar şi pe Whole Day, atât la nivel urban, cât şi la nivel naţional.

Concurenții celui de-al 15-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), și-au pregătit şi de această dată cu multă atenţie transformările.

În urma votului, s-a decis că cel mai reuşit moment a fost cel al lui Liviu şi Andrei, cu transformările în Sarah Brightman şi Andrea Bocelli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel