Andreea Sava:Trucurile care te ajută să slăbești mai repede. Nici nu te așteptai la asta

Denisa Zamfir / 12 Martie 2019 / 19:14 Salveaza PDF Comentarii
Siluetă
Siluetă

Andreea Sava vorbește pe blogul personal despre trucurile care te ajută să slăbești mai ușor.

1. Bea multă apă


Deshidratarea este, de foarte multe ori, motivul pentru o poftă de mâncare exagerată. Foarte des confundați senzația de sete cu foamea. Deci, dacă beți apă, pe de o parte vă veți hidrata, ceea ce este esențial pentru organism, iar, pe de altă parte, stomacul nu va mai fi la fel de gol deci veți mânca mai puțin.

Vă recomand să începeți ziua cu o cană de apă de 400 de ml imediat după ce v-ați trezit. Face minuni pentru organism.

Apoi, încercați să beți constant câte puțină apă pe tot parcursul zilei. Dacă țineți în permanență lângă voi o sticlă, nu vă va fi prea greu. Și, când vi se face foame, beți un pahar cu apă apoi așteptați. Dacă după jumătate de oră vă mai este foame, mâncați. Este foarte posibil, însă, să nu vă mai fie și, de fapt, să vă fi fost sete și nu foame.

Oricum, obișnuiți-vă să beți apă cu jumătate de oră înainte de masă. Vă va îmbunătăți digestia și veți constata că veți mânca o cantitate mai mică de alimente.

2. Încercați să mâncați cam același lucru în fiecare zi


În special dacă sunteți gurmanzi, aveți tendința de a mânca numai de dragul mâncării și, mai ales când aveți în față feluri multe și variate, cu siguranță veți mânca mai mult decât aveți nevoie.

Dacă, însă, mâncați în fiecare zi cam același lucru, o veți face de nevoie și nu veți mai avea aceeași pornire să vă îndopați. Intervine blazarea.

3. Faceți lucruri simple ca să vă mișcați mai mult


Am mai spus lucrurile astea dar nu strică niciodată să le repet. Poate dacă vă bat la cap vă și apucați. Vorbesc despre a o lua pe scări în loc să folosiți liftul, să vă ridicați de la birou la fiecare 15 minute și să faceți câțiva pași, să vă plimbați în timp ce vorbiți la telefon, să dați print la o imprimantă mai depărtată de biroul dvs, să coborâți cu o stație mai devreme din autobuz, să parcați puțin mai departe când mergeți la mall sau să dansați în timp ce dați cu aspiratorul, ștergeți praful sau spălați vasele. Orice activitate casnică poate fi făcută consumând mai multă energie. Ba chiar veți constata că devin mult mai plăcute.

Vezi și: Vouchere de vacanță, situație scăpată de sub control. Corina Martin: Adevărul este că...


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23