Andreea Sava spune cum a slăbit. Program în șapte pași

Jurnalista Andreea Sava povestește cum a slăbit.

Program în 7 pași

1. Ia decizia și fixează-ți ținte
Este pasul cel mai important. Să-ți schimbi viața nu este o decizie ușoară. Necesită disciplină și determinare.

Fă-ți poză când începi și pune-o undeva la vedere și apoi, la intervale regulate, pozează-te iar, pentru a monitoriza efectele. Îți va fi mai ușor să te motivezi. Nu arunca niciodată prima poză ca să știi mereu unde nu vrei să te mai întorci vreodată.

Fixează-ți ținte și oferă-ți recompense odată ce le-ai atins. Prăjitura preferată sau ceva ce ți-ai dorit mult să-ți cumperi, după o lună de program susținut sau după ce ai dat jos X kg.

E important să te cunoști, să te evaluezi corect și să știi cum să te motivezi. Este, poate, cel mai important pentru a putea reuși în orice îți propui în viață, nu doar în legătură cu acest program.

2. Fă-ți planul și ține-te de el
Evaluează-te din punct de vedere al voinței, fixează-ți un program cu care crezi că te-ai putea obișnui pe termen lung și ține-te de el! Indiferent cât de obosit(ă), ocupat(ă) ești sau cât de tare te-ar durea atunci când vei avea febră musculară.

Poți să-ți fixezi să faci doar în timpul săptămânii și să iei pauză tot weekend-ul, să faci o zi da una nu sau orice altă variantă. Eu am ales să fac antrenamente zilnice fiindcă sunt o persoană leneșă iar un ritm susținut nu mă lasă să mă obișnuiesc cu leneveala. Dar a fost o alegere personală. Fiecare își cunoaște caracterul.

3. Curăță-ți dieta
Trebuie să începi să mănânci deștept ca să ai energie și să-ți maximizezi rezultatele. Plus că, în cazul abdomenului, de exemplu, dieta este extrem de importantă. Tot ce trebuie să știi despre ceea ce numesc eu mâncat deștept am rezumat într-o serie de articole pe care denumit-o "ABC-ul nutriției deștepte".  

[citeste si]

4. Hidratează constant
Acest pas este esențial pentru organism chiar dacă nu faceți sport sau nu decideți să mâncați corect. Poate că ar fi trebuit să fie primul punct al acestui program. Trebuie să bem cam 2-2.5 litri de apă sau ceai pe zi. Câte puțin și constant.

Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel