Andreea Sava, program în 6 pași pentru stimularea metabolismului

Andreea Sava a scris, pe blogul personal, despre un program eficient pentru stimularea metabolismului.

Unele persoane, genetic, au arderi mai încete. În alte cazuri, dieta necorespunzătoare și sedentarismul sunt problema. Plus că, odată cu vârsta, toate procesele organismului se încetinesc, deci și cele metabolice. Există însă metode de a da un impuls metabolismului. Iată ce trebuie să faceți, conform jurnalistei:

1. Organizați-vă programul de mese și nu săriți peste micul dejun
Dimineața, organismul așteaptă să fie alimentat fiindcă urmează să aibă activitate o zi întreagă. Dacă nu primește combustibil, va intra în modulul de avarie, își va încetini procesele și se va apuca de făcut provizii sub formă de grăsime exact în zonele în care vă doriți mai puțin.  

Un program organizat cu 3 mese principale și 2 gustări va trezi la viață organismul și-l va face să ardă grăsimi. De asemenea, trebuie să mâncați cu logică. E normal să vă alimentați mai mult în prima parte a zilei, când urmează multă activitate deci aveți nevoie de energie, și mai puțin seara, când veți intra în repaos și veți merge la culcare.

2. Nu vă înfometați
O dietă hipocalorică va declanșa din nou mecanismul de autoapărare pe care l-am descris mai sus. Dacă mâncați ce trebuie, nu calorii goale, adică fără valoare nutrițională și tone de zahăr, nu vă veți îngrășa. Dimpotrivă. Menționez că eu mănânc mult, de 5 ori pe zi, și nu par în pericol să mă îngraș.

3. Introduceți în dietă alimentele care stimulează metabolismul

Citiți continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel