Andreea Sava, obiceiuri banale care îngrașă

Andreea Sava
Andreea Sava

Andreea Sava a scris, pe blogul personal, despre obiceiuri alimentare banale și extrem de răspândite care îngrașă.

Hidratare insuficientă

Am mai spus de nenumărate ori: apa este elementul de bază de care are nevoie organismul pentru a funcționa corect, asta pentru că fiecare celulă are nevoie de ea. Pe lângă dezechilibrele care vin odată cu deshidratarea, aceasta se manifestă, foarte des, sub forma senzației de foame. Așa că, pe lângă celulită, vei și mânca mai mult.

Mâncatul dezorganizat

Este cheia unei siluete frumoase și a unui organism sănătos. Eu recomand să mănânci 3 mese principale și 2 gustări. Una dintre mese, de preferat din timpul zilei, o poți înlocui cu fructe. Asta te va ajuta, în primul rând, să nu te mai îndopi seara. Iar organismul, nefiind ocupat cu digestia, va arde calorii și în timpul somnului.

Săritul peste mese

În special peste micul dejun, te va face, pe parcursul zilei și în special seara și noaptea, să mănânci mai mult decât ai nevoie pentru că-ți va provoca dezechilibre în organism. Aceste dezechilibre se vor manifesta prin pofte pe care nu vei ști să le interpretezi cum trebuie, așa că vei mări cantitatea de alimente, iar acestea se vor transforma în depuneri inestetice de grăsime, adâncind, în același timp, dezechilibrele respective.

Citiți continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel