Andreea Sava: Greșeli care te împiedică să slăbești

“Mă chinui să slăbesc și nu reușesc”. Nu vreți să știți de câte ori am auzit cuvintele astea, spune Andreea Sava.

Cei mai mulți oameni nici nu-și dau seama cât de ușor le-ar fi să slăbească. N-ar trebui să renunțe decât la câteva obiceiuri foarte proaste. Dacă o fac, ar fi surprinși că-și pot menține o siluetă frumoasă, mâncând chiar mai mult decât înainte.

Iată primele 5 lucruri pe care trebuie nu trebuie să le faci dacă vrei să slăbești și să rămâi așa:

1. Eliminarea grăsimile

Doar pentru că se numesc grăsimi, lumea crede că și îngrașă. Nimic mai fals. Ca orice altceva în viață, există grăsimi bune și grăsimi rele. Dar de grăsimi ai nevoie. Grăsimile nesaturate scad nivelul colesterolului rău și, ce să vezi, previn formarea depunerii de grăsimi în zona abdominală. În plus, grăsimile sunt digerate mai greu așa că sunt sățioase, deci țin de foame mai mult timp. Deci trebuie să mănânci somon, orice fel de nuci, semințe, avocado, unt de arahide, ulei de măsline.

2. Renunțarea completă la carbohidrați

Este o mare tâmpenie propagată de tot felul de nutriționiști, în ultima vreme. Carbohidrații reprezintă baza alimentației sănătoase. O spune profesorul Gheorghe Mencinicopschi care toată viața lui a studiat numai asta. Desigur, ca și-n cazul grăsimilor, și ei sunt buni și răi.

[citeste si]

Renunțarea la oricare dintre categorii, proteine, carbohidrați sau grăsimi, duce la dezechilibre în organism care vor provoca poftă neobișnuită de mâncare sau pofte de alimente nesănătoase, sărat, dulce sau gras. Și așa intri într-un cerc vicios.

Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel