Andreea Sava: Greșeli banale care te împiedică să ai abdomen plat

Abdomen plat
Abdomen plat

Jurnalista Andreea Sava a scris despre trei greșeli care te împiedică să ai abdomen plat.

"Suntem în ipoteza ca-ți dorești deja un abdomen plat și ești și dispus(ă) să faci ceva pentru asta. Faci abdomene în mod regulat dar încă mai ai grăsime pe abdomen. Unde greșești? Există mai multe variante de răspuns, dacă nu cumva toate la un loc", a scris jurnalista pe blogul personal.

Nu mănânci ce trebuie

Orice nutriționist, antrenor, sportiv sau om care face mișcare și e interesat cât de cât de lucrurile astea îți va spune că abdomenul plat depinde în proporție covârșitoare de ce mănânci. 90% aș spune, mai ales în cazul femeilor. Bărbații sunt ceva mai privilegiați pentru că au mult testosteron care-i ajută la creșterea masei musculare. Masa musculară consumă mai mult și nici grăsimea subcutanată nu rezistă în jurul ei. De asta nu-s chinuiți nici de celulită. Desigur, cei care se mișcă. Masa musculară nu crește mâncând cârnați și bând bere. Așadar, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți "cureți" dieta. 

[citeste si]  

Trebuie să slăbești

Chiar dacă ești slab(ă), dacă ai colăcei în jurul abdomenului înseamnă că trebuie să mai dai jos puțin. Atenție, nu înfometându-te. Atunci, cu siguranță, nu vei slăbi niciun cm din jurul taliei. Îți cureți alimentația, așa cum spuneam la punctul 1, și faci exerciții cardio. Eu recomand urcatul scărilor în ritm alert și săritul corzii. 

Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel