Andreea Sava: Cele mai simple lucruri pe care să le faci dacă vrei să slăbeşti

Facebook / Andreea Sava
Facebook / Andreea Sava

Andreea Sava a dezvăluit pe blogul personal care sunt cele mai mai simple 3 lucruri pe care să le faci dacă vrei să slăbești.

"Vrei să slăbești dar nu te poți reculege să te apuci să ții cură de slăbire sau nu ai neapărat o problemă cu greutatea dar ai colăcei în jurul taliei sau abdomenul tău nu arată așa cum ți-ai dori, chiar dacă faci exerciții. Pentru toate aceste cazuri există câteva soluții extrem de simple.

Mănâncă separat

 

Cea mai mare greșeală a alimentației din ziua de azi este că amestecă foarte multe alimente. Fie că vorbim despre mâncarea gen fast food-șaorma sau de obiceiul prost de a mânca 2 feluri de mâncare și desert la aceeași masă.

Organismul se vede bombardat cu o multitudine de compuși total diferiți unul de celălalt pe care trebuie să-i digere în același timp. Imaginează-ți că și tu trebuie să mergi pe bicicletă, să schimbi un bec și să rezolvi și o ecuație în același timp. Chiar dacă fiecare în parte e floare la ureche, treaba se complică enorm dacă trebuie să le faci în același timp.

Așadar, dacă alegi să mănânci la prânz o supă cremă cu crutoane, nu-ți mai lua și o friptură. Mănâncă puțin, des și separat. Dacă iei 5 mese pe zi în loc de 3, vei observa chiar că vei mânca mai puțin dar vei avea mai multă energie.

Desertul, fie că e vorba despre ceva dulce sau despre fructe, se mănâncă separat, la distanță de 2 ore de orice masă și în prima parte a zilei, nu seara", scrie Andreea Sava.

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel