Andreea Mantea, agent sub acoperire, cu păr afro și ochelari nonconformiști

andreea mantea
andreea mantea

Contracandidata lui Gabriel Coveșeanu, Andreea Mantea, își dorește cu ardoare să câștige competiția  din această săptămână a emisiunii ”Nuntă cu surprize” de la Kanal D. Pentru a-și asigura succesul, vedeta a recurs la o schimbare totală de look, fiind de nerecunoscut cu păr afro și cu ochii mascați de o pereche de ochelari nonconformiști.

”Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu v-au pregatit si aceasta saptamana unele dintre cele mai frumoase obiceiuri intalnite la nunti. Sambata, 17 martie 2012, incepand cu ora 20.30, veti vedea cum s-au “antrenat” nuntasii din “Mireasa”, o localitate din judetul Constanta, pentru lupta cu “adversarii” lor din Chisinau, Republica Moldova. Cine si cum va castiga premiul pentru cea mai frumoasa nunta, veti afla sambata, incepand cu ora 20.30, la “Nunta cu surprize”, numai la Kanal D”.

”In aceasta saptamana, Andreea Mantea i-a pregatit o surpriza colegului sau, Cove. Vedeta Kanal D a ales sa fie pentru o saptamana “agent sub acoperire”, incercand astfel sa castige mai usor competitia. Pentru a-si induce in eroare contracandidatul a recurs la o schimbare radicala de look. Asadar, sambata seara, la Kanal D, o veti putea vedea pe Andreea Mantea cu parul afro si ochelari noncomformisti. Daca a reusit aceasta sa-si duca la bun sfarsit planul de agent secret, veti afla in aceasta saptamana la “Nunta cu surprize””.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel