Andreea Esca, despre viitorul ei la PRO Tv

ANDREEA ESCA a fost întotdeauna identificată cu postul PRO Tv. În urma schimbărilor majore survenite în ultimele luni în trustul PRO, după plecarea lui Adrian Sârbu de la conducerea CME, s-a vorbit și de o eventuală părăsire a pupitrului știrilor  de către ANDREEA ESCA.

ANDREEA ESCA  a pus capăt zvonurilor potrivit cărora ar fi şi ea una dintre celebrităţile care părăsesc postul PRO Tv, spunând că şi în următoarele luni va fi tot la pupitrul ştirilor de la ora 19:00 la acelaşi post tv, informează libertatea.ro.

ANDREEA ESCA. Cu oacazia lansării cărţii "Ce-am făcut când am tăcut?", Andreea Esca a vorbit şi despre viitorul carierei sale, deşi susţine că niciodată nu şi-a făcut planuri pe o perioadă mai mare de o lună de zile. Astfel, ea a negat vehement că ar pleca din ProTV.

Citește și: Andreea Esca a dezvăluit când și-a pierdut virginitatea

ANDREEA ESCA.  Întrebată ce va face Andreea Esca în TV în continuare, vedeta a răspuns: "Va prezenta știrile de la 19.00, după cum se vede și în acum. De la Pro TV, bineînțeles. Niciodată nu mi-am făcut planuri pentru luna următoare. Sunt un om al prezentului, poate de aceea mă ocup de știri din actualitate".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel