Anchetă Caracal. Bogdan Chirieac: O întreagă industrie a traficului de persoane

Alexandru Ichim / 14 aug 2019 / 20:05 Salveaza PDF Comentarii
Gheorghe Dincă
Descriere foto: Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă și polițiștii nu ar fi acționat în modul în care au acționat dacă nu ar fi existat o întreagă industrie a traficului de persoane, este de părere analistul politic Bogdan Chirieac. 

Bogdan Chirieac a precizat în direct la România TV că experții vor face lumină în cazul crimelor pe care le-a recunoscut Gheorghe Dincă. De altfel, în ceea ce privește rezultatele ADN, în cazul Alexandrei Măceșanu, familia acesteia va cere o contra-expertiză internațională după ce probele au fost prelevate din doi dinți, probe care nu justifică și decesul acesteia. 

”Nu știm unde se află Alexandra. Eu cred că pista aceasta, cu crimele făcute de monstru, va fi deselenită la un moment dat fiindcă e vorba de experți. Nu văd însă nimic în privința rețelelor de trafic de carne vie din Caracal. Esența e acolo, la rețelele de prostituție, de trafic de carne vie și complicitatea indiscutabilă între procurori, polițiști și interlopi, ori până acum, în domeniul acesta, nu am văzut nimic. Dincă și poliția, 112, nu acționau cum acționau dacă în Caracal nu ar fi existat o întreagă industrie a traficului de persoane?”, a susținut Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Cine va plăti în cazul Caracal

 

Întrebat dacă polițiștii sau cei care au fost complici în acest caz vor plăti pentru cele întâmplate, Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Nu vor plăti. Poate polițiștii, deși s-au pensionat... Cu siguranță, procurorii de caz nu vor avea absolut nicio problemă. Sunt suspendați șase luni. Sunt procurori care au făcut petiție să nu se schimbe legile justiției tocmai ca sistemul să nu devină mai eficient, iar mediocritatea din sistem să poată sta bine mersi mai departe. Și uite că vor sta”, a mai precizat analistul politic. 

VEZI ȘI: Cazul Caracal. Cumpănașu: Vă pot spune un lucru uluitor! Nu este o poveste, este din raportul oficial

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25