Ameninţare din spitale pentru pacienţii COVID-19. Beatrice Mahler, AVERTISMENT: Este extrem de important

Spital
Spital

Beatrice Mahler, managerul institutului Marius Nasta din Bucureşti, a tras un semnal de alarmă cu privire la principalele ameninţări care planează asupra pacienţilor infectaţi cu coronavirus. 

„Infecțiile noscomiale reprezintă un risc pentru orice unitate spitalicească, pentru pacienții din orice instituție, din oricare colț al lumii. Este extrem de important, dacă vorbim de pacientul cu COVID-19 să monitorizăm permanent riscul de infectare cu floră asociată asistenței medicale. Acest proces trebuie să fie unul transparent, unul constant care înseamnă în final raportare și monitorizare, prin aceste măsuri oferind siguranța unui act medical de calitate”, a explicat Beatrice Mahler, la B1 TV.

„Trebuie să menționez că acești pacienți, în marea lor majoritatea sunt pacienți cu comorbidități. Pacienți care anterior contactării infecției cu SARS-CoV-2 au avut probabil numeroase contacte cu unitățile medicale. Managementul acestor pacienți trebuie să fie extrem de riguros și să respecte protocoalele de tratament corespunzătoare fiecărui tip de infecție pe care o are, astfel încât traversarea acestui moment să fie cât mai rapidă cu putință”, a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel