Alocații copii. Florin Roman (PNL): A fost decizia mea!

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Florin Roman, a declarat că a luat decizia de a nu vota în plen proiectul PSD care vizează dublarea alocaţiilor pentru copii şi a afirmat că doreşte să discute cu membrii Guvernului.

"A fost decizia mea ca lider de grup, nu am dorit să votăm un proiect neavând un punct de vedere de la Guvern şi vreau mai întâi sa discutăm cu membrii Guvernului să găsim cele mai bune soluţii. Noi am şi propus nişte soluţii pentru aplicarea acestei legi, trebuie să tăiem cheltuielile bugetare cu acei bugetari care sunt în plus în administraţia publică centrală, să reducem cheltuielile materiale, pentru că în luna decembrie, când noi încercăm să închidem bugetul, unele autorităţi achiziţionează maşini de lux şi imobile şi dacă vom reuşi să identificăm toate aceste derapaje de la ceea ce înseamnă o linie bugetară corectă, cu siguranţă vom reuşi să găsim soluţii", a precizat Roman la Parlament, potrivit Agerpres.

Atacarea la CCR a proiectului legislativ

"Analizăm toate situaţiile, însă ceea ce ne dorim este să nu ne scape cei care fac cheltuieli din banii publici. Nu cred că vom fi în situaţia să ajungem acolo (să discute cu preşedintele Iohannis să nu o promulge - n.r.) eu sper să găsim soluţii până la acest moment", a susţinut deputatul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel