Alina Pușcaș, experiența la care visează: Nu aș refuza niciodată

Alina Pușcaș, experiența la care visează: Nu aș refuza niciodată
Alina Pușcaș, experiența la care visează: Nu aș refuza niciodată

Alina Pușcaș, frumoasa actriță care o interpretează pe Silvia Lăzărescu în “Fructul oprit” serialul difuzat de Antena 1 miercurea de la ora 20.00, visează la scene de acțiune demne de o Wonder Woman. 

Alina Pușcaș mărturisește că ar fi tentată să joace într-un film de acțiune, chiar dacă asta ar însemna o pregătire intensă. "Până la urmă fiecare rol este o provocare. Cred cã mi-ar fi foarte greu să joc un rol într-un film sau serial de acțiune în care ar trebui să învăț tot felul de figuri de contact/bătăi, cascadorii, ceva de genul <>, <>. Dar nu aș refuza așa ceva nicodată. Mi-ar plăcea o astfel de experiență, care, cel mai probabil, ar solicita o pregătire de cel puțin șase luni", spune Alina Pușcaș.

Acum îndrăgita vedetă a Antenei 1 trăiește o frumoasã experiență profesională, putând fi urmărită, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, în "Fructul oprit" – prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone. Ea o interpretează pe Silvia Lăzărescu, fiica Roxanei Baicu Popovici (personaj jucat de Carmen Tănase).

[citeste si]

"Atât Silvia, cât și Alina sunt familiste convinse, iubesc amândouă un bărbat pe nume Mihai :). Își doresc mereu să știe că toată lumea din jurul lor este mulțumită, nu vor să deranjeze pe nimeni, nu-și doresc conflicte.", își descrie actrița personajul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel