Alina Gorghiu bagă în sperieți locuitorii unui oraș

Alina Gorghiu i-a băgat în sperieți pe buzoieni.

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, s-a referit într-o conferința de presă, la un subiect arzător pentru buzunarele buzoienilor, acela al costului apei.

"La Buzău aveți cea mai scumpă apă din țară. Mi-e ciudă că sub administrația pesedistă apa e un lux, în alte orașe în care am fost căldura e un lux, mi-e teamă că și aerul va fi taxat de administrațiile pesediste dacă lucrurile nu se vor schimba la guvernare”, a spus Alina Gorghiu.

Aceasta a menționat că la Buzău, PNL are o mare oportunitate de care trebuie să profite pentru a înlătura conducerea pesedistă din fruntea celor mai importante instituții ale județului, aceea că șefii din Primărie și Consiliul Județean au probleme cu justiția.

"PNL are o mare oportunitate cu care rar se va întâlni: corupția din administrație la Buzău e înfloritoare, aveți un nivel al corupției pe care rar l-am întâlnit în țară și am traversat cu domnul Blaga toată România, aici de la primari la președinte de Consiliul Judetean, la toate instituțiile sunt probleme. E păcat ca locuitorii din Buzău să fie martorii unor asemenea comportamente care nu au legătură cu legalitatea și demnitatea în politică", a subliniat Alina Gorghiu, citată de JurnaluldeBuzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel