Alexandru Cumpănașu: RECUNOSC! / Mircea Badea: Repetați ce ați zis!

Mircea Badea
Mircea Badea

Alexandru Cumpănașu a făcut o mărturisire, în direct, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Alexandru Cumpănașu a spus că sistemul mafiot și corupt susținut de hashtagiști #rezist, și chiar și de el, i-a omorât nepoata.

"Nu pot să nu recunosc un lucru și să vă spun cu mâna pe inimă: sunt și eu vinovat pentru ce s-a întâmplat. Știți de ce? Pentru că i-am ținut în brațe pe marii procurori, pe marile servicii ale țării atâția ani", a spus Alexandru Cumpănașu.

"Nu vă supărați, puteți să repetați, vă rog?", a zis Mircea Badea.

"Da, pot să repet pentru că îmi asum! Este și vina mea pentru că i-am ținut în brațe. Am crezut, din convingere, că trebuie făcută curățenie în țară! Eu și alții am crezut în acest lucru! În momentul când constați aceste lucruri evidente, lipsa crasă de profesionalism a unor oameni în niște cauze care nu erau politice... îți dai seama că sistemul este putred, iar compartamentul acestor oameni este infantil, abuziv și în beneficiul nu știu cui. Nu meritau atâta sprijin! Rețeaua informativă a fost la pământ în Caracal, oraș cu 40.000 unde nepoata mea a murit! Procurorii, marii viteji ai României, nu au fost în stare și au lăsat-o să moară cu zile”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata ucisă în Caracal.

Fete dispărute în Caracal

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel