Alexandru Cumpănașu a spus dacă va candida la prezidențiale

Cumpănașu
Cumpănașu

Candidează Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata dispărută în Caracal, la Președinția României?

Ionuț Cristache l-a întrebat pe Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei din Caracal, dacă va candida pentru o funcție în stat.

Există oameni pe Facebook care îi cer lui Alexandru Cumpănașu să candideze.

"Nu. Atât de mult s-au chinuit unii nemernici să spună că voi candida după ce am înființat CNMR în urmă cu patru ani... Unii au ținut-o langa că voi candida. Nu am avut niciodată gândul de a candida. Dacă mi-aș fi dorit aș fi făcut-o. Dacă voiam să conduc țara aș fi încercat să candidez. Dar nu vreau. Forța coaliției pe care am înființat-o are o forță mult mai mare decât dacă aș fi mâine președintele României. Una peste alta, nu voi candida la nicio funcție, stați liniștiți! Și mai încetați dracului cu propaganda pe subiectul acesta!", a zis Alexandru Cumpănașu la TVR 1.

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, este unchiul Alexandrei, fata dispărută în Caracal.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News în urmă cu doi ani, Alexandru Cumpănașu a vorbit despre familia sa

Despre Alexandru Cumpănașu nu se găsesc prea multe informații care țin de viața privată.

"Vă spun un lucru personal despre care nu am vorbit niciodată. Am trei copii și îi iubesc foarte mult. Eu nu vorbesc despre viața personală. Pentru mine, ei sunt totul, dar astăzi fac o excepție. De când au apărut, s-au schimbat prioritățile. Piramida s-a inversat, adică copiii mei sunt pe primul loc și îmi schimbă viața în fiecare zi. Îmi fac surprize mereu, sunt multe de povestit. Copiii înseamnă totul, după ei poate veni orice. Petrecem mult timp împreună, nu mai fac greșeala pe care am făcut-o la început, de a petrece puțin timp cu ei", a spus Alexandru Cumpănașu în interviul pentru DC News.

"De mic am avut dorința de a mă implica, de la 14 ani. Am avut doi mentori în școala generală, doi profesori foarte buni, care mi-au insuflat ideea de a nu trăi doar pentru mine, de a face ceva pentru societate. M-au 'îndoctrinat', dacă vreți să spunem așa. Apoi, în liceu, m-am ocupat de cercul de istorie, am avut activități civice. Motivația de a merge pe acest drum a venit din modelele pe care le-am avut și din insuflarea pe care mi-au dat-o cei doi mentori. Pe lângă profesorii mei la care țin foarte mult, insuflarea a venit și din partea familiei. Totul a început în școala generală. Am fost elev într-o comună din județul Olt și sunt foarte mândru de acest lucru. Tatăl meu a fost inginer zootehnist, mama mea este inginer zootehnist. Liceul l-am urmat la Caracal. Cu Bucureștiul am avut legătură abia la 19 ani, când am început să muncesc. De fapt, implicarea civică a fost cea care m-a adus la București. În prezent fac un MBA pe leadership la o universitate în Elveția", a povestit Alexandru Cumpănașu.

"Am fost membru PNL de la 15-18 ani. Nu am ascuns niciodată acest lucru. Am fost președintele organizației de tineret de la Caracal. După aceea, la 18 ani, am fost în echipa de campanie a lui Emil Constantinescu. Apoi am ieșit din politică. Eu am o vorbă: am intrat în politică la 15 ani și am ieșit la 18. Nu mai vreau să mă întorc. O spun răspicat! Știți de ce? Pentru că toți fac speculații. Nu mai vreau. Haideți să glumim astăzi. Eu m-am retras. Nu poți să te mai întorci după ce te-ai retras", ne-a mai zis Alexandru Cumpănașu.

Era unchiul Alexandrei

Alexandra, fata dată dispărută în Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Alexandra Măceșanu, una dintre fetele dispărute, a sunat joi seară la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel