Alexandru Arșinel, aniversare. "Viața mea a fost în mâna lui Dumnezeu" - exclusiv

Alexandru Arşinel, îndrăgitul actor român, împlineşte joi, 4 iunie, 76 de ani.

Alexandru Arșinel. Mulți l-ar descrie drept un mare actor, dar este mai mult de atât. Este un om normal, cu o experiență mare de viață și cu multe amintiri strânse în acești 76 de ani care au trecut. Se gândește mereu la Dumnezeu și îi mulțumește pentru dățile în care și-a lăsat viața în mâinile Lui.

Contactat de DC News, Alexandru Arșineal ne-a spus cum își petrece ziua de naștere.

"Acum sunt la o sală de gimnastică unde îmi fac exercițiile de recuperare. După aceea, voi merge pe la teatru să iau florile pe care le-am primit astăzi", a zis actorul. 

În 2012, Arşinel, diagnosticat cu hernie de disc, a suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul coloanei, însă de câteva luni durerile din zona lombară au revenit. Pentru că nu vrea să mai ajungă pe masa de operație, Alexandru Arşinel se recuperează prin tratamente noninvazive, la Bio Ortoclinic.

"Mă doare spatele. Am avut o hernie de disc și din când în când, îmi revin durerile și merg la o clinică - la Bio Ortoclinic. Nu este ceva grav. Nu este cazul la vârsta mea! După 90 de ani încolo, mai discutăm... dacă mai am cu cine!", a spus râzând Alexandru Arșinel.

Întrebat când a simțit că viața sa a depins doar de Dumnezeu, maestrul ne-a zis: "S-a întâmplat de mai multe ori. Nu am băgat în seamă până ce lucrurile nu au devenit atât de grave încât gândul meu să fie numai la Dumnezeu reprezentat prin mari medici pe care îi avem noi. Sunt mulți doctori eminenți care m-au ajutat să pot să mai văd publicul".

Cel mai frumos cadou pe care l-a primit

Alexandru Arșinel ne-a dezvăluit care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată. 
"Un rinichi. Este cel mai frumos cadou de la Dumnezeu și -  Dumnezeu să-l odihnească - de la cel de la care l-am primit", ne-a mai spus Alexandru Arșinel.

VEZI ȘI: Alexandru Arșinel, o stea pe Aleea Celebrităţilor. "Un sentiment de recunoștință față de publicul meu" - EXCLUSIV 

Alexandru Arșinel, o stea pe Aleea Celebrităților

Alexandru Arşinel a primit sâmbătă, pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti, o stea pentru întreaga activitate în domeniul teatrului şi filmului.

"Vă mulţumesc pentru înaintarea la grad. În sfârşit îmi primesc şi eu steaua. În sfârşit am fost deconspirat, nu voi mai lucra sub acoperire. Această stea reprezintă răsplata unei munci de peste 50 de ani, nu doar a mea, ci şi a colegilor mei care contribuie la succesele mele şi la trăinicia acestui gen de teatru, a Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Îi mulţumesc lui (George, n.r.) Ivaşcu, pentru Teatrul Metropolis, nu pentru stea. Vă mulţumesc dumneavoastră, care v-aţi adunat, chiar şi la fereştri, vă mulţumesc, doamnă, nu aveţi clienţi astăzi, lăsaţi că venim noi mai târziu (adresându-se unei femei ce privea de la geamul unei clădiri din apropiere, n.r.), şi tuturor vouă celor care ne acordaţi aceste grade. Să vă dea Dumnezeu sănătate", spunea Alexandru Arşinel în momentul în care a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor.

Alexandru Arșinel s-a născut în Suceava

Alexandru Arşinel s-a născut în comunca Dolhasca, judeţul Suceava, pe 4 iunie 1939. Încurajat de mama sa, s-a prezentat la examenul de admitere la Facultatea de Teatru din Bucureşti. La absolvirea facultăţii, promoţia 1962, a plecat la Târgu-Mureş unde s-a deschis secţia română la Teatrul Maghiar. În 1964, a dat concurs la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti, a jucat alături de Puiu Călinescu în spectacole de teatru de revistă şi a făcut cuplu pe scenă cu Stela Popescu, dând viaţă cupletelor scrise de Puiu Maximilian. În prezent este directorul acestei instituţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel